Menüü

Pikk Pilti Graffiti Maali Leidke Ere Värv Parandada Maali Oskuste Joonis Rulli Lastele Kingitused Väikelastele Lapsed

  • Kodu
  • Kunstitarbed
  • Pikk Pilti Graffiti Maali Leidke Ere Värv Parandada Maali Oskuste Joonis Rulli Lastele Kingitused Väikelastele Lapsed
Pikk Pilti Graffiti Maali Leidke Ere Värv Parandada Maali Oskuste Joonis Rulli Lastele Kingitused Väikelastele Lapsed
€8.65
€11.38
SKU#: t260993 Laos
  • Kategooria : Kunstitarbed
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

SEC88 Laste DIY Armas Joonis Rulli Seina Kleebitud DIY Maali Paber, Värvilised Pliiatsid Varajase Hariduse Joonis Mänguasi SEC88

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Tööohutuse Materjal: Valmistatud premium paberi, et see on ohutu, ja piisavalt maali, et parandada oma käed-võime, lõbus ja lõõgastus ajal maal.

Lihtne Kinni: saate pulgad seinad, mööbel, laud, põrand jne, mis on spetsiaalselt kavandatud tagasi kleebised ei jäta kõik märgid seina ei kahjusta oma seina.

Haridus Mänguasjad: Suur lastele, käe-silma koordinatsiooni, loovust ja kujutlusvõimet arendada käed-võime ja suhtlemisoskus interaktiivne joonistus.

Loominguline Kingitus: See muudab veetlev ja haridus kingitus lastele.Sobivad romaan kingitused lastele sünnipäevad, Jõulud, Laste Päev, puhkus ja kõik muu korda.

Müügijärgne Teenindus: Kui sul on mingeid probleeme, siis palun võtke meiega kohe ja me aitame teil lahendada nii kiiresti kui võimalik.

Tehnilised andmed:

Materjal: Paber

Ühe Mõõdud: 30*50cm

Kogu Leidke Suurus: 30*300cm

Pakendi Suurus: 30.2*3.7*3.7 cm

Pakett Sisaldab:

1 * Graffiti Sirvige

12 Tk * Värvilised Pliiatsid

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume tasuta või express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Kui teil on küsimusi, korraldusi, ja palun võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: