Menüü

Visiitkaardi Hoidja Desk Bracket Kaardid Korraldaja Office Kingitus Ekraan Omanikud Visiitkaardi Puhul Tabel

Visiitkaardi Hoidja Desk Bracket Kaardid Korraldaja Office Kingitus Ekraan Omanikud Visiitkaardi Puhul Tabel
€3.51
€10.03
SKU#: t282229 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Lisada puudutus uudsust ja loovust, et oma tööd meie suur-kvaliteeti vaik visiitkaardi Hoidja.Oma mood kaunistamiseks lisab stiili suvalist tabelit või töölauale.Suurepärane kingitus valik kolleegide, sõprade või perega.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Rehvi visiitkaardi Hoidja

Toote kaal: 150g

Toote suurus: 11x11x2.5cm/4.33x4.33x0.98 cm

Toote materjal: Vaik

Toodete Nimekiri:

1 x Rehvi visiitkaardi Hoidja

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Iseloomulik Rehvi Kuju: Esitlege oma ainulaadset äri stiilis see rehv inspireeritud Rehvi visiitkaardi Hoidja.Selle uudne disain lisab puudutus loovust, et oma tööd, tagades samal ajal oma kaarte teha kestva mulje klientide ja külastajate jaoks.

2.Usaldusväärne Materjal: meie vaik, see Rehv visiitkaardi Hoidja pakub tagada kaitse oma kaarte.Selle kõrge kvaliteediga materjalidest garantii pikaajalise vastupidavuse vastu, kulumisest, tolmu ja niiskuse eest.Investeerida usaldusväärne kaitse oma kaarte.

3.Mitmekülgne Lahendus: Meie praktiline Rehvi visiitkaardi Hoidja pakub multifunktsionaalne kasutada nii töölaua kaunistus ja moe aksessuaar.See kahekordistab nagu stiilne ladustamise kasti väikeste esemete jaoks, andes oma tööd võluv uuendada.Ideaalne korraldamine ja suurendada oma laua setup.

4.Petite Suurus: hüvasti täis lauad meie Rehv visiitkaardi Hoidja.Lihtsa juurdepääsu oma kaarte ja kompaktne suurus, säästate ruumi mistahes laua-või lauaarvuti, hoides oma kaardid korraldatud.

5.Hea Kingitus Valik: Hoidke oma visiitkaarte, korraldatakse käesoleva klanitud vaik omanik.See mahub mugavalt taskusse või käekotti.Suurepärane kingitus erilistel puhkudel nagu sünnipäevad, reunions, ja festivalidel.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: