Menüü

Läbipaistev Kasti Joonistamine Pliiatsite Eskiis Kasti Sketching Komplekt Art Joonis Asjade Charcoals Sõtkutud Kustutaja Extender Penaali

  • Kodu
  • Laua Tarvikud & Korraldaja
  • Läbipaistev Kasti Joonistamine Pliiatsite Eskiis Kasti Sketching Komplekt Art Joonis Asjade Charcoals Sõtkutud Kustutaja Extender Penaali
Läbipaistev Kasti Joonistamine Pliiatsite Eskiis Kasti Sketching Komplekt Art Joonis Asjade Charcoals Sõtkutud Kustutaja Extender Penaali
€0.63
€1.15
SKU#: t340026 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Uued ja kvaliteetsed!

Kirjeldus:

1. Multi-funktsionaalne disain: See läbipaistev plastikust kontoritarbed ladustamise kasti saab kergesti poest igasuguseid sulepead, pliiatsid, kirjatarbeid ja nii edasi, muutes oma töölaua puhtamaks.

2. Kõrge kvaliteediga materjale: valmistatud kvaliteetsest läbipaistvast plastikust materjalid, see ei ole lihtne olla kahjustatud, on tugev vastupidavus, ja on selgelt näha, mis on mugavam leida ja kasutada.

3. Moekas ja lihtne stiil: ta võtab lihtne ja läbipaistev disain, mis ei ole mitte ainult tugev praktilisus, vaid ka arvestanud moe mõttes ja esteetika, mida saab lisada elegantne ja kaasaegne tunne, et teie töölauale.

4. Kaasaskantav disain: See klienditagasiside on mõõduka suurusega, kerge ja kaasaskantav, ja saab hõlpsasti läbi ja kasutatakse kontorites, koolides või kodus.

5. Lihtne puhastada: sest tema läbipaistvast plastist, see on väga mugav, et seda puhastada.Teil on vaja ainult õrnalt pühkige seda niiske lapiga, et seda taastada säästes teie puhastamine aega.

Omadused:

1.Ideaalne workbench kõik väike ennustus ja lõpeb peate olema käsi, hoida oma töölaud puhas ja korralik.

2.Tugev ja Vastupidav: Meie plastikust mahutid koos hingedega kaas on valmistatud kõrge-kvaliteet polüpropüleen plastikust materjal, tugev ja vastupidav, et hoida oma teemad tagatud.

3.Sile & Läbipaistev: selge ja sile välimus meie käsitöö mahutid muudab need vaata, puhas ja korralik.Asju sees on selgelt näha, et kindlaks teha, mida sa salvestada ja saate kiiresti leida, mida sa vajad.

4.Tihedalt kinni, & Virnastatavates: Need plastikust mahutid hõlpsasti avada ja sulgeda kindlalt, nr muretsema nende avamise või kallab kõik ümber oma kotid.Meie väike plastikust kastid on virnastatavad, saab säästa rohkem ruumi.

5.Ladustamine Assistent: Need ristkülikukujuline läbipaistvast plastikust mahutid on mitte ainult sobib helmed, juuste aksessuaarid, kuivatatud lilled, nõidumine, särab ja muud käsitöö teemad, kuid sobib ka kaardid, pliiatsid ja muud suuremad esemed.Kasuta oma kujutlusvõimet, et uurida erinevate kasutamine nende ladustamise kastid.

Materjal: PP

Värv: Nagu näha

Suurus: Viide pilt

Pakett sisaldab: 1TK

Märkus:

1. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage viga 1-3mm.

2. Kuna erinevates arvutites erinevate display värvidega, täname oma arusaamist, tegelik toode värv võib veidi erineda pildil.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi JTZTF

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: