Menüü

Pliiatsi Hoidja Laua Silikoon Pliiatsi Hoidja Paindlik Aasa Kirjalikult Tarvikud Töötajate Mugav Vidinaid Tabelid

Pliiatsi Hoidja Laua Silikoon Pliiatsi Hoidja Paindlik Aasa Kirjalikult Tarvikud Töötajate Mugav Vidinaid Tabelid
€1.95
€5.42
SKU#: t95796 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Tutvustame meie mugav stick-pliiatsi hoidja lauale!See kompaktne ja ruumisäästlik omanik on ideaalne mitu korda, pakkudes mugavust ja mugavus eri kasutajarühmi.Hoia oma kirjutamise riistad organiseeritud ja kergesti kättesaadav ja seda mugav aksessuaar.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Liim, pliiats clip

Suurus: nagu on näidatud pic

Pakkeleht:

5tk*Liim, pliiats clip

Vaata rohkem toote detailid

1.Õues Essentials: Võtke oma pliiats teiega kuhu minna.See silikoon pliiatsi omanik mugavalt hoiab oma pliiats ajal ja igal pool, mille küljes lihtsalt, et kõik siledad pinnad.Kas oled liikvel või lihtsalt multitasking, see võib aidata parandada oma töö ja tõhususe uuring.

2.Täiustatud Kohanemisvõimet: Meie silikoon pliiatsi omanik boasts unikaalne disain, mida saab kergesti ümber asetada, kahjustamata oma töölauale.See ei jäta plekke ja ei ole kahju oma töö.Mõeldud kulumiskindluse, seda saab rakendada ja eemaldatakse korduvalt, mistõttu on ideaalne pliiatsi hoidja oma laua taga.

3.Ruumisäästlik Lahendus: Meie silikoon pliiatsi omanik on ideaalne ruumisäästlik lahendus.Selle pehme ja elastne materjal mahutab kõik pen suurused, ja reguleeritav kinnitusklamber võib lisada, et kõik pinnad.Valmistatud usaldusväärne silikoonist, see on garanteeritud kauem.

4.Mugav Kohaldata: Korraldada oma tööd selle mitmekülgne silikoon kirjutusvahendi hoidja, mida saab lisada, et whiteboards, arvuti kaustad, seinad ja lauad.Selle paindlikkus muudab selle ideaalseks erinevates olukordades, vajadustele korduvalt.

5.Optimeeritud Töövoo: Tõsta oma tootlikkust ja mugavust meie silikoon pastakahoidja.Sobib õpilastele, töö, töötajad ja õpetajad, see vähendab vaeva leida pliiatsid ja suurendab kasutaja kogemus.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tüüp Kirja Omanikud
  • Mudeli Number Silikoon Pliiatsi Hoidja

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: