Menüü

Seinale Paigaldatud Kudede Kasti Omanik Wall Mount Paber Dispenser Veekindel Wc Koe Korraldaja Kudede Kasti Kaas

Seinale Paigaldatud Kudede Kasti Omanik Wall Mount Paber Dispenser Veekindel Wc Koe Korraldaja Kudede Kasti Kaas
€4.22
€8.43
SKU#: t42372 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See seinale paigaldatud kudede omanik omadused, vee sulin tekstuuri ja praktiline ladustamine kummutid, mistõttu on suur lisaks oma vannituba.Selle lihtne paigaldus, saate hoida oma kudede kuiv samal ajal duši all.Pluss, paber muuta meetod ei mõjuta ladustamine.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Vannituba kudede box

Värv: kreem-valge/black star

Toote materjal: ABS+LEMMIKLOOMA

Pakk Nimekiri:

Seinale paigaldatud kudede kasti hoidja*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Veekindel Stiilis: See kude kasti omanik saab paigaldada seinale ja on veekindel disain, mis takistab märjad paberrätikud dušš, tagades kuivaks ja hügieeni.

2.Unikaalne Tekstuur: Vastavad teie eelistatud paber jooksvalt või tõmmates stiilis!See seinale paigaldatud kudede kasti omanik on dual turustusvõimalusi ja vee sulin tekstuur, mis lisab elegantsi oma vannituba.Sobib mis tahes stiilis vannituba, see annab paindlikkuse, mida vajate.

3.Vaevatu Installida: Ei ole kahju oma seinad kuigi montaaž meie kudede kasti omanik.Non-marking liimi lukk tagab, lihtne ja kindel paigaldus, ilma aukude puurimiseks või stabiilsust ohverdamata.

4.Praktiline Disain: Hoidke oma vannituba puhas ja organiseeritud meie seinale paigaldatud kudede kasti omanik.Featuring praktiline ladustamine kummutid, saate tagada, et kõik oma isiklikud esemed on nõuetekohaselt ladustatud ja kergesti kättesaadav.

5.Vaevatu Kasutada: Hõlpsasti muuta oma paber-meie seinale paigaldatud kudede kasti omanik.Kate avaneb sujuvalt ilma häiriv salvestatud kudesid, mistõttu on lihtne ja mugav igapäevaseks kasutamiseks.Meie stiilne ja elegantne disain paari ning mis tahes decor ja säästab ruumi, ideaalne lahendus väikeste või ülerahvastatud ruumid.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: