Menüü

Tekk Kuivatamine Clip Ranna Rätik Klambrid 5tk Riie Pins Ranna Rätik Clip Tekk, Kuivatamine Clip Tugev Haare Omanik Rippuvad Rack Eest

Tekk Kuivatamine Clip Ranna Rätik Klambrid 5tk Riie Pins Ranna Rätik Clip Tekk, Kuivatamine Clip Tugev Haare Omanik Rippuvad Rack Eest
€1.52
€2.23
SKU#: t103614 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Omadused:

Ranna rätik klambrid on valmistatud kõrge-kvaliteet paksenenud PP materjal, mis on kõrge vastupidavuse, on non-slip

Käterätiku-hoidja tool klambrid on eelised pikk kasutusiga, erksad värvid ja tugev haare

Meie Rätik tool klambrid on projekteeritud topelt paksusega, et vältida ranna rätik klambrid jättes jäljed riie

Värv: valge roheline roosa

Materjal: PP

Kaal: 127g

Toote mõõdud: 10.6*6*2.2 cm

Pakkeleht: 5 X klambrid

Vaata rohkem toote detailid

1.【Kõrge kvaliteediga Materjali】Ranna rätik klambrid on valmistatud kõrge-kvaliteet paksenenud PP materjal, mis on kõrge vastupidavuse, ei libise, ei jäta süvendid, ei kahjusta riideid, ja on vastupidav.

2.【Kõik-Eesmärk】Isegi päeval, te ei pea muretsema oma riided on puhutud kaugusel.Käterätiku-hoidja tool klambrid on eeliseid pikk eluiga, erksad värvid, tugev haare, ja ei roosteta iga märja ilmaga .

3.【Ainulaadset Double-Layer Disain】Meie rätik tool klipid on tehtud topelt-paksus, double-layer -, topelt-värvi disain, mis muudab need heledamaks, takistab ranna rätik klippe määriks riie, ja on ka non-slip efekti .

4.【Mitmekülgne Kasutamine】tekk kuivatamine klipi saab kasutada erinevatel eesmärkidel, sealhulgas rippuvad tekid, märja, ujumistrikood, tekid ja muud esemed, riided, samuti reisi -, paadisõit, telkimine, ühiselamu, sise-või välistingimustes kuivatamine nagid , kodu, kaunistused, ja rohkem.

5.【Mugav Kasutada】saad 5 rätik klippe toolid cruise ratastoolid; saate valida värvid valge, roosa või roheline.Rätik klippe toolid cruise pilkupüüdev värv muudab lihtne leida, kus nad on.

  • Materjal Plast
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number rätik klambrid

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: