Menüü

Kingi Hammas Jaoks Kapp Korraldaja Üle Ukse Kinga Riidepuu Hammas Omanik Kinga Rack Omanik Haagid 28 Suured Taskud Ladustamine

Kingi Hammas Jaoks Kapp Korraldaja Üle Ukse Kinga Riidepuu Hammas Omanik Kinga Rack Omanik Haagid 28 Suured Taskud Ladustamine
€12.15
€24.31
SKU#: t153459 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Üle ukse kinga korraldaja on suurepärane võimalus salvestada ja korraldada oma kingad.See on 28 ekstra suured taskud, mis mahutab kuni 14 paari täiskasvanud suurus kingad.Saab riputada see kapis või uksele, sõltuvalt teie eelistustele.See ei painutada või shift, tänu oma tugevast metallist konksud ja vastupidav kangas.See on ka mitmekülgne kasutamine, kui saad salvestada muud esemed, nagu mänguasjad, aksessuaarid, või tualett-tarbed.Üle ukse kinga korraldaja on ruumisäästlik ja mugav lahendus teie koju.

Kirjeldus:

Nimi: Üle Ukse Kinga Korraldaja

Toote materjal: nailon + mittekootud kangast

Pakett Nimekiri:

Üle Ukse Kinga Märkmik * 1

Konksud * 4tk

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.Poest kingad ja rohkem: ukse kinga rack korraldaja omab jalatseid kogu perele, 28 ekstra suured taskud, mis mahub tavalise naiste kingad, kõrge kontsaga kingad, mütsid, või meeste jalanõud kuni suurus 13. Samuti saab seda kasutada, et salvestada muud esemed, nagu näiteks sokid, mänguasjad, aksessuaarid, ja rohkem, säästes ruumi ja hoida oma kodu puhas.

2.Mugav saabas hoiustamine: ukse kinga rack abimees aitab teil salvestada kuni 14 paari täiskasvanud suurus kingad taga mis tahes standardi ukse.See on 4 pulbervärvitud konksud, mis on vastupidav ja kerge konks ja 2 nailon pandlad, et see paigal püsiks.See võib mahutada kuni 40 lbs kingad ilma kobesta või painutamine.

3.Lihtne ladustada koos riidest taskud: ukse kinga rack korraldaja on tolmukindel mitte-riidest taskud, mis võib salvestada teie kingad või muud esemed korralikult.Saab riputada see kapis või uksele, ja otsida on samuti lihtne.

4.Luua Rohkem Ruumi: ukse kinga rack korraldaja on imelihtne riputada uste taha, ei assamblee vaja.See mahub mugavalt ja kasutab vertikaalset ruumi.See toimib, uksed 1.5" 1,9" paks ja ei painutada või shift.See kinga korraldaja on mugav ja nutikas viis korraldada oma kingad.

5.Lai Valik Kasutusalad: ukse kinga rack abimees tuleb, erinevad värvid ja mustrid sobitada oma kodu kujundusest ja isiklik stiil.See mitte ainult kauplustes oma kingad, kuid lisab ka puudutus elegants oma ukse.

  • Tüüp Kinga Riidepuu
  • Materjal nailon
  • Mudeli Number Üle Ukse Kinga Korraldaja
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: