Menüü

Seiklus Arhiiv Kasti Vastupidav Pilet Kogumise Juhul Läbipaistev Reisi Mälu Kast Puidust DIY Pilet Kuva Konteiner Filmi

Seiklus Arhiiv Kasti Vastupidav Pilet Kogumise Juhul Läbipaistev Reisi Mälu Kast Puidust DIY Pilet Kuva Konteiner Filmi
€10.69
€21.38
SKU#: t237780 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1. Lihtne Ekraan: Lihtsustada oma organisatsiooni seiklus arhiiv kasti.Vastupidav puidust raam on varustatud tagasi konksud, mistõttu on lihtne näitamast seina.Plus top pesa võimaldab sujuvat viis paigalda ja eemaldada oma piletid.

2. Korralda Oma Reisi: Hoidke oma nostalgia värske koos meie seiklus arhiiv kasti.Relive oma reisi ja lihtsalt jagada oma reisi lugusid uhkus korraldada ja väljapanek oma piletid, fotosid ja suveniire.

3. Laialdaselt Kohaldatav: Täiuslik säilitada ja kuvada oma filmi, sissepääs -, spordi-või kontserdipileteid, see pilet shadow kasti kasutatakse laialdaselt elutuba, magamistuba, õppimis -, ja rohkem.

4. Suurepärane Kingitus Valik: Seiklus Arhiiv Box võimaldab teil reminisce ja jagada oma reisi lugusid stiilis.Ideaalne globetrotters, võimaldada neil säilitada ja kuvada oma hinnaline reisi mälestused on suurepärane travel shadow kasti.Imeline kingitus, mis sobib iga kord.

5. Kasulik ja Kasulik: Meie Seiklus Arhiiv Kasti elegantselt kuvab reisida, suveniire, on shadow box disain.Iga pilet esindab lugu, isikliku kasvu, ja lisab stiilne puudutage oma kodu kujundusest.Säilitada iga seiklus ja üheselt esitleda oma mälestusi.

Kirjeldus:

Esitleda oma reisi lugu uhkusega, kasutades meie vastupidav puit-raamitud Reisi Shadow Kasti.Top pesa teeb sisestamine ja eemaldamine piletid lihtne.Ideaalne elutoad, magamistoad, ja uuring toad.Säilitada iga seiklus ja anna suurepärane kingitus oma lähedastele.

Tehnilised andmed:

1. Toote nimi: Seiklus Faili Box

2. Materjal: puit

3. Toote Mõõdud:

lähis suurus: umbes 20x20x4.5cm/7.87x7.87x1.77 tolli

suur suurus: umbes 28x28x4.5cm/11.02x11.02x1.77 tolli

Pakkeleht:

1tk * seiklus arhiiv box

Märkused:

1. Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

  • Funktsioon Öko-sõbralik
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number Seiklus Arhiiv Box

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: