Menüü

Seina Kingad Korraldaja Seinale Paigaldatud Kinga Rack Vannituba Lihtne Suss Konks Vannituba Suss Riiul Kapp Vannitoa Ukse Seina

Seina Kingad Korraldaja Seinale Paigaldatud Kinga Rack Vannituba Lihtne Suss Konks Vannituba Suss Riiul Kapp Vannitoa Ukse Seina
€4.28
€8.57
SKU#: t347003 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1.Praktiline Kinga Rack: See seinale paigaldatud kinga rack on vastupidav ja mitte lihtsalt deformeerunud, mistõttu on ideaalne pikaajalise kasutamise.Seda saab hoida oma kingad organiseeritud ja säästa ruumi oma kodus.

2.Presentatsioon Oma Maitse: Pange oma kingad loovalt stiilne lainelised servad, mis lisavad ilu ja voolu, ja väljendada oma isikupära ja maitset.See on ideaalne tahes stiilis seina, alates kaasaegse maamees.

3.Lihtne Paigaldus: See seinale paigaldatud kinga rack kaasas tugev liim kleepida seinale, jätmata jälgi.Lihtsalt vajutage kergelt, ja sa oled teinud.Nr küüned või puurimiseks vaja, nii et sa ei kahjusta seina-kas.Lihtne kinni ja lihtne kasutada.

4.Paindlik Paigutus: Luua oma unikaalse ruumi, kus see seinale paigaldatud kinga rack.Võite kombineerida see vabalt arvu järgi kingad, asetage see paindlikult vastavalt oma vajadustele, ja seda kasutada horisontaalselt või vertikaalselt.See kinga rack on mitte ainult kompaktne, vaid ka mitmekülgne ja stiilne.

5.Ruumisäästlik Lahendus: See seinale paigaldatud kinga rack sobib väikesed leibkonnad, kes tahavad lisada kunstiline õhkkond, et oma tuba ja ka kaunistab seinad.See võimaldab kingad ei võta ruumi põrandale ja võtab ära seina ruumi oma ruumisäästlik disain.

Kirjeldus:

Hoia oma sissepääs puhas ja organiseeritud meie Seina Kinga Abimees!See ruumisäästlik disain ei ole lihtsalt deformeerunud ja sobib mis tahes stiilis seina.Tasuta koostisega, ei jäta jälgi, kui see eemaldatakse.Sobib igasugune kinga väljavalitu!

Omadused:

1.Toote nimetus: Seinale Paigaldatud Kinga Rack

2.Materjal: PP

3.Kaal: 46g

4.Mõõtmed: umbes 24.6*6.4*7.4 cm/9.69*2.52*2.91 tolli

5.Värv: Hall, Beež, Roosa

Pakett Nimekiri:

1 * Seinale Paigaldatud Kinga Rack

Märkused:

1.Kuna valgustuse mõju ja kaamera nurgad, värvi kirje ja, et pildil võib olla nüanss.

2.Tänu käsitsi mõõtmine, võib lubatud hälve toote suurus.

  • Tüüp Kinga Riidepuu
  • Materjal PP
  • Mudeli Number Seina Kingad Korraldaja
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: