Menüü

Võre Beach Kott Naiste Multi-Taskud Pere Reisi Ujumine Veekindel Bassein Kotti Riideid Ladustamise Kott

Võre Beach Kott Naiste Multi-Taskud Pere Reisi Ujumine Veekindel Bassein Kotti Riideid Ladustamise Kott
€13.49
€17.99
SKU#: t182273 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Võre Beach Kott: Meie suurte silmadega beach kotis on piisavalt ruumi kõike, mida vajate rannas ja ujumise ajal.See on 39x17x36cm, on väga suure võimsusega ja seda saab kasutada, et salvestada oma päevavarju, ujumispüksid, rätikud, kingad, päikeseprillid, vee pudel, ja muud tarvikud.

Kott: Meie rannas kott sisaldab lukuga sahtel sees ja neli suurt välistaskud.Võite salvestada oma päikeseprillid, päikesekaitsetoodete, ja muud esemed nelja välimised taskud.Oma asjad, näiteks rahakotti, võtmeid ja mobiiltelefoni saab talletada interjöör lukuga sahtel.

Valmistatud kvaliteetsest nailonist ja polüestrist kiud materjalid, mille diamond mesh disain, Veekindel ja paksenenud alt takistab oma punkte puudutades niiske liiva ja põrandad.Veekindel beach kott on kerge, tugevdatud mitu kihti, hästi tehtud, ja saab teha rohkem kui teiste naiste randa kotid.

Randa kotid naistele:Seda saab kasutada nagu supermarket kott, piknik kott, pesu kotti, spordikotti, ostukott,toidukaubakotte kotid,mänguasi, kott, utility bag, ja isegi täiendavat ladustamise kasti lisaks on rannas kott ja basseini kott.Võre tassima saab säästab ruumi ja kui sa seda ei kasuta, saate korda silma beach kott korter ja pane see kuhugi jõuate.See võrgusilma kott on midagi, mida iga pere vajadustele.

Värv:Khaki

Materjal:Net + Nailon

Pakendi Sisu:

1 x Pere reisikott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Taimsed Kiud

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: