Menüü

Seina Crystal Riiul Armas Puidust Seina Riiul Crystal Display Korraldaja Rippuvad Ujuvad Riiulid Elutuba Decor Kingitus

Seina Crystal Riiul Armas Puidust Seina Riiul Crystal Display Korraldaja Rippuvad Ujuvad Riiulid Elutuba Decor Kingitus
€20.17
€40.35
SKU#: t217433 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Meie puidust riiul kristallid pakub unikaalne disain, mistõttu on ideaalne segamiseks gooti või maagiline kaunistused.Mitmesuguseid rakendusi, see on mitmekülgne lisaks mis tahes ruumi.

Kirjeldus:

Materjal: puit

Kaal: 350g

Toote mõõdud:

Puus (cm.)27*27cm/10.63*10.63 tolli

Pesukaru (ligik.)30*21.5 cm/11.81*8.46 tolli

Elevant (ligik.)30*28.4 cm/11.81*11.18 tolli

Pakk Nimekiri:

Crystal riiul*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Materjal: Teeme ära segadusega selle crystal riiul, mis pakub piisavalt ruumi, et korraldada oma keepsakes ja aarded.Valmistatud tugevast ja vastupidavast puidust materjal, see tagab selle, et teie hinnalised asjad on hästi kaitstud.

2.Unikaalne Disain: See kristall riiul funktsioonid uimastamist stiilis, mis on ideaalne holding kristallid, täringud ja muud esemed.See on ideaalne viis, et lisada ilu ja elegantsi iga ruumi teie kodus või töökohal.

3.Muljet Oma Külalistele: See kristall riiul on must-have kes otsivad, et suurendada nende gooti või maagiline kujundusest.Selle avar disain mahub hulgaliselt objekte, näiteks kristall pealuud, klaasist kujud, või väikesed taimed ja loob näituse, mis ühendab täiesti oma stiil.

4.Kohaldamisala: See kristall riiul saab vaadata suur tahes magamistuba, dorm tuba, käsitöö ruumi, elutuba, ja vannituba.Saate kuvada kristallid, baubles, täringud, või rohkem, see elegantne ja tugev riiul.

5.Suurepärane Kingitus: Tõsta oma lähedastega' aasa see pimestav crystal riiul.Selle silmatorkav geomeetriline stiil ja päilyntä lõpeta teeb avalduse, ükskõik millises toas.See on kingitus, mis kestab terve elu.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Toit

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: