Menüü

Rolling Tuubi Hambapastat Squeezer Käsitsi Toru Squeezers Punch Tasuta Istme Omanik 14*11*8cm Hambapasta Kuivatusrullid Seista Hotell

Rolling Tuubi Hambapastat Squeezer Käsitsi Toru Squeezers Punch Tasuta Istme Omanik 14*11*8cm Hambapasta Kuivatusrullid Seista Hotell
€3.68
€7.36
SKU#: t115654 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Oled sa väsinud raisata hambapasta või näo puhastite?Proovige seda hambapasta squeezer toru rull!See on mugav ja praktiline tööriist, mis aitab teil pigistada välja iga tilk.Plus, see on armas multikas kuju, mis lisab lõbus oma vannituba.See on lihtne paigaldada ilma naelte ja ei ole kahju, et seina.See on ka tõhus tolmukindel kate, et hoida puhtana.

Materjal: AS+mitte-märgise kleebise+roostevaba teras

Suurus: 14*11*8cm

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm suuruse vahe.

Nimekiri:

Wall Mount Hambapasta Dosaator*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhus tolmukindel: Meie wall mount hambapasta dosaator võimaldab pigistada välja õige kogus hambapastat.Samuti on pöörduv suuvett, tass, mida saab keerata üle ja salvestatakse dispenser, hoides seda tolmukindel ja hügieeniline.

2.Mugav ja praktiline: See wall mount hambapasta dosaator on lihtne paigutada mis tahes sileda pinna väike sirge tääk, mis ühildub enamiku hambapastad.

3.Tähelepanu köita: armas ja pilkupüüdev kassi kuju, see wall mount hambapasta dosaator muudab teie vannitoa kaunimaks ning helde.Teie lapsed armastavad harjata hambaid, see multikas-kujuline dosaatori.

4.Laialdaselt kasutamist: Sa lihtsalt vaja vajutada nuppu õrnalt, ja see on pigistada välja hambapasta, näo puhastite või muud dermatoloogilised tooted teie jaoks.See on väga mugav ja hügieeniline.

5.Punch Vaba: See hambapasta dosaator pakub optimaalne kogus hambapastat ühe nupuvajutusega.See on seinale paigaldatud disain, mis säästab ruumi ja ei tee haiget seina.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number Wall Mount Hambapasta Dosaator

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: