Menüü

Kinga Riidekuivatusrest Topelt Konks Kavandatud Kuivatamine Riiul Jalatsi Sussid Multifunktsionaalne Jalatsid Dehumidifying Hammas Ekraan

Kinga Riidekuivatusrest Topelt Konks Kavandatud Kuivatamine Riiul Jalatsi Sussid Multifunktsionaalne Jalatsid Dehumidifying Hammas Ekraan
€3.32
€6.65
SKU#: t64681 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See kinga riidepuu on usaldusväärne ja ruumi kokkuhoiu lahendus teie jalatsid ladustamise vajadusi.See võib riputada kingad oma rõdu, kapp, või ukse.See mahub sussid igas suuruses, alates lapsed kui täiskasvanud.See on valmistatud vastupidavast ja tugevast materjalist, mis talub tuult ja vihma.See on ka suurepärane kingitus idee oma sõprade ja perega oma sünnipäeva.

Kirjeldus:

Toote nimetus: riidekuivatusrest

Riidekuivatusrest kaal: umbes 26.5 g

Toote Stiilis: läbipaistev oranž/läbipaistev roheline

Riidekuivatusrest suurus: umbes 18.5*8*1.2 CM/7.3*2.4*0.5 tolline

Toote materjal: PC

Toote ametikoht: säilitamine ja kuivatamine

Toodete Nimekiri:

Riidekuivatusrest*1tk

Konks*1tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Kvaliteetne Materjal: Meie kinga riidekuivatusrest on ehitatud PC materjal, mis on niiskusekindel, vastupidav, tugev ja töökindel omadused.See talub kõrgeid temperatuure ja vältida koolutamine või lõhenemist.See võib kindlustada oma kingad ja kuivatada kiiresti.

2.Topelt Konks Disain: See võimaldab teil säästa ruumi ja riputada kingad mõni baar või köis.Hammas võib õhutamine ja äravoolu kingad hästi ja säilitada oma kvaliteedi ja värskuse.See on ka stabiilne ja hingav, nii et sa ei pea muretsema kingad kukkuda.

3.Laialdaselt Kasutatakse: See kinga riidekuivatusrest saab kuiva kingad ja riputada riided, rätikud, mütsid, sallid ja palju muud.See võib panna erinevad kohad, näiteks vannituba, supermarket, rõdu või kodus.See muudab mugav ja käepärane punkt oma igapäevaseid vajadusi.

4.Lihtne kasutada: See kinga riidekuivatusrest mahutab sussid igas suuruses ja eri liiki jalatsid, nagu saapad, tossud, sandaalid ja rohkem.See on lihtne kasutada ja saab laotud seinale, mis võimaldab teil säästa palju põrandapinda ja korraldada oma kingad korralikult.

5.Suurepärane Kingitus Iga Kord: See kinga riidekuivatusrest on suurepärane kingitus teie sõpradele või perele, kes armastavad kingad.See on suurepärane võimalus näidata oma tunnustust ja hoolduse thanksgiving day, housewarming kingitusi, jõulud, sünnipäev või mõni muu eriline päev.

  • Tüüp Kinga Riidepuu
  • Materjal PC
  • Mudeli Number Kinga Riidekuivatusrest
  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: