Menüü

Kudede Dispenser Kastis Wall Mount Veekindel Magnet Seinale Paigaldatud Kudede Omanik Isekleepuv Multifunktsionaalne Nr Puurimine

Kudede Dispenser Kastis Wall Mount Veekindel Magnet Seinale Paigaldatud Kudede Omanik Isekleepuv Multifunktsionaalne Nr Puurimine
€15.41
€30.82
SKU#: t127621 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See wall mount vannituba kudede kast on suur lisaks oma kodus.See on vastupidav ja lihtne paigaldada, koos magnet disain, mis hoiab kude, kast olemas.Võite kasutada seda oma vannituba, köök, või muu ruum, kus sa pead kudedes.See on ka kena kingitus oma sõpradele, kes armastavad mugavust ja stiili.See kude box muudab sinu elu lihtsamaks ja mugavamaks.

Kirjeldus:

Kohaldatav juhtudel: vannituba

Funktsioon: veekindel, multi-eesmärk

Materjal: ABS

Pakkeleht:

1TK*Seinale Paigaldatud Kudede Ladustamise Kasti

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav ja Veekindel: See kude dispenser kasti seina mount on ehitatud ABS materjal, mis on vastupidav ja veekindel.Seda võib käsitleda vesi ja niiskus, ning hoida oma kudesid saada niiske ja räpane.

2.Lihtne Paigaldus: mida saab kergesti paigaldada see kude dispenser kastis iga seina koos isekleepuvad toetuseta, ilma puurimis-nõutav.Lihtsalt koorida ja stick, ja nautida mugavust, millel on kudede käepärast.

3.Lihtne Kasutada: saab hõlpsasti kontrollida, kas summa kudede jäänud see dispenser kastis tänu selle läbipaistev aken.Samuti funktsioone konksud külgedel ladustamiseks tarvikud ja jagatud struktuur eri tüüpi kude.

4.Laialdaselt Rakendada: A koe dispenser kastis, mis kahekordistab hoidmiseks riiul.Sa võid hoida oma telefoni, prillid, võtmed ja muud väikesed esemed seda.See sobib hästi vannituba edevus countertops, öö seista, köök ja rohkem.

5.Suurepärane Kingitus Iga Kord: Kas see on Jõulud, sünnipäev, Thanksgiving Day, või housewarming, see kude dispenser kasti seina mount on läbimõeldud ja praktiline kingitus teie perele ja sõpradele.Nad armastavad oma elegantse disaini ja mugav funktsioon.

  • Materjal Plast
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number Kudede Dispenser Kastis

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: