Menüü

Magnetilisi Osi Salve Magnet Kruvi Korraldaja Square Kaussi Salvestamise Vahend, Millel On Tugevad Magnetid Insenerid Torulukksepad Puusepp

Magnetilisi Osi Salve Magnet Kruvi Korraldaja Square Kaussi Salvestamise Vahend, Millel On Tugevad Magnetid Insenerid Torulukksepad Puusepp
€9.42
€18.83
SKU#: t53301 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Magnet Kokkupandav Salv: mugav vahend harrastajad, kes töötavad koos metallist osad.See plaat saab turvaliselt hoida oma kruvid, mutrid, poldid ja muud väikesed esemed.Saate korda see, et lisada ekstra ruumi või paljastama see on lihtne värvi kodeerimine osad.Plaat on ka lihtne puhastada niiske lapiga.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Magnetilisi Osi Salve

Värv: punane sinine roheline oranž

Toote suurus: umbes 11.4*1.9 cm/4.49*0.75 tolli

Pakkeleht:

1tk*Magnet Osad Sahtel

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Tugevad Magnetid: Vältida metallist osad ja tööriistad kahju selle magnet-osad plaati, mis on tugevad magnetid, et hoida kõige metallist pindadele pidevalt ja peatada mis tahes õnnetuste või ebaõnne.

2.Kokkupandav Disain: See magnet osad plaat on kokkupandav disain, mis võimaldab teil kohandada oma kuju ja suurust vastavalt oma vajadustele.Seda saab kergesti voltida ja arenedes ja see võtab minimaalselt ruumi, kui seda ei kasutata.Samuti pakub rohkem ruumi oma metallist tarvikuid.

3.Kõrge Tugevus: See magnet osad salve mahub metallist osad kindlalt.See on valmistatud kõrge kvaliteediga silikoonist materjal, mis on vastupidav ja kulumiskindel.Saate seda kasutada mis tahes metallpindade muretsemata kaotavad oma kruvid või poldid.

4.Heledaks Oma Osad: Meie magnetilisi osi salve pakub erinevaid värve, et hoida oma väikesi esemeid.Saate hõlpsasti korraldada oma osad värvi ja teeb oma tööd ruumi atraktiivsemaks.

5.Multi-Purpose Tool: See magnet osad plaat on tugev magnet, mis mahutab kuni 4 lbs metallist osad.See on ideaalne insenerid, puusepa, mehaanika ja harrastajad, kes peavad poe oma, metallist esemed ohutult.

  • Materjal Silikoon
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number Silikoon

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: