Menüü

Vaik Pliiats Omanik Roman Büst Skulptuur Desktop Korraldaja Vaik Kosmeetiline Pintsel Omanik Kooli Magamistuba Uuringu Tuba

  • Kodu
  • Laua Tarvikud & Korraldaja
  • Vaik Pliiats Omanik Roman Büst Skulptuur Desktop Korraldaja Vaik Kosmeetiline Pintsel Omanik Kooli Magamistuba Uuringu Tuba
Vaik Pliiats Omanik Roman Büst Skulptuur Desktop Korraldaja Vaik Kosmeetiline Pintsel Omanik Kooli Magamistuba Uuringu Tuba
€26.75
€41.16
SKU#: t238545 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kaunista oma laud koos see tugev Rooma Kuju Pliiatsi Omanik inspireeritud suur valitseja vana-Rooma.Kasutada talletada pliiatsid või ehtida oma lemmik värvilised pliiatsid.Oma vastupidavuse tagab see on täiuslik Jõulud kingitus kõigile, kes otsivad stiilne peale oma kodu kujundusest.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Roman Kuju Pliiatsi Hoidja

Materjal: Marmor Vaik

Toote Suurus: umbes 8x20cm/3.15x7.87in

Omadused: vastupidav, keskkonnakaitse, isiksus

Kasutusalad: pliiatsi omanik, kirjutusvahendi hoidja, teenetemärgi

Pakkeleht:

1tk Vaik Pliiatsi Hoidja

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ajalooline Elegants: Jäljendada suursugusust ja tarkust suur joonlaud vana-Rooma see vaik pliiatsi hoidja.Oma retro inspireeritud disain kiirgab ajaloolist võlu ja elegantsi, lisades puudutus elegants oma laua taga.

2.Paindlik Kohandamine: See vaik pliiatsi hoidja võimaldab ehtida värvilised pliiatsid, mistõttu see on ainulaadne, et teie maitse ja stiil.Saate luua oma unikaalne käsitöö ja neid kuvada teie lauale või riiulile.

3.Usaldusväärne Vaik Laud Korraldaja: Tänu oma erakordse tugevuse ja kulumiskindel, see pliiatsi hoidja on valmistatud kõrge-kvaliteet, eco-sõbralik vaik on ideaalne pikaajalise kasutamise.Koos viimistlusega ja hea disain, see kindlalt hoiab kõiki oma kirjatarvete kirjed, samas lisades puudutus stiili oma töölaua taga.

4.Unikaalne ja Elegantne: Impress oma lähedastega koos selle keerukalt konstrueeritud vaik pliiatsi hoidja, inspireeritud rikas ajalugu ja kultuuri iidsed tsivilisatsioonid.See on loominguline ja sisukas kingitus, ideaalne sünnipäevad ja erilistel puhkudel, neile, kes hindavad ilu ja unikaalsus.

5.Multi-Purpose Tool: Tõsta oma töölaud organisatsioon, kus see vaik pliiatsi hoidja, mis näeb array ladustamise vajadusi.Ideaalne korpus sulepead, pliiatsid, pintslid ja muud kirjatarvete must-rikaste.Samuti saab seda kasutada kui dekoratiivne vaas lillede ja kaunistavad ruumi.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: