Menüü

248Pcs Pegboard Korraldaja Kit 1/8 Ja 1/4 Tolli Pegboard Konksud Valik Pegboard Tööriistade Komplekt

248Pcs Pegboard Korraldaja Kit 1/8 Ja 1/4 Tolli Pegboard Konksud Valik Pegboard Tööriistade Komplekt
€31.62
€43.92
SKU#: t54152 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Komplekti kuulub - 248 tükki 15 erinevat liiki pegboard konksud, sealhulgas pegboard Konteinerid, peg lukud, painutatud konksud sirged konksud, kaardus konksud, multi - tööriista hammas jne.

Universaalne Rakendus - Pegboard tarvikud on 0.15 tolli paks läbimõõt 1/8 inch ja 1/4 tolli pegboard 1 tolline kaugus.Iga väike konks on varustatud lukk, konks, et aidata vahend on stabiilne.

Kõrge Kvaliteet - pegboard konksud on valmistatud kõrge kvaliteediga terasest vastupidavus ja korrosioonikindlast tsingitud lõpeta tagada, et toode ei roosteta ega korrodeeru, pikendada elu toode.

Tööriistade Hoiustamine Lahendusi - mitmesuguseid metallist pegboard konksud ja 12-töö pegboard kastid, et aidata teil korraldada oma garaaž, workbench, töötuba, köök, kelder, tool shed, tehases või laos.hoiab tööriistu ohutu ja puhas.

Ruumi Kokkuhoiu - Koos pegboard konksud, oma maja ei ole enam kaootiline päeva, kui asjad on kokku kuhjatud.Saate ümberkorraldamiseks pegboard, lisada või asendada pegboard tarvikud.Nii et teie pegboard seina on alati sobib teie vajadustele.

värv:Hõbedane

Materjal:Metall

Pakendi Sisu:

1 valige x peg juhatuse korraldaja tarvikud(248PCS)

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: