Menüü

Gorgeous Erisoodustuse Disain Hat Rack Lihtne paigaldada Pehme Müts Korraldaja Väljapanek Lai Brimmed Müts

Gorgeous Erisoodustuse Disain Hat Rack Lihtne paigaldada Pehme Müts Korraldaja Väljapanek Lai Brimmed Müts
€1.72
€3.13
SKU#: t118974 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

JY Müük Rippuvad Makramee Puuvillane Nöör Hat Rack Peenelt Kootud Paindlik Müts Korraldaja Väljapanek Lai Brimmed Müts JY Müük

Toote Spetsifikatsioon:

Omadused:

Viimistletud: Käsitsi kootud kangast ja puit, selle mütsi hammas on tugevast ja vastupidavast, paindlikud ja vastupidavad purunemist, ja ei fade aja jooksul.

Lihtne Paigaldada: Mingeid muid tööriistu on vaja seda installida hat rack, lihtsalt riputada oma kaelapaela kinnitamine seinale konksu ja tõmba puuvillane riie kindlustada oma mütsi, mistõttu on kergesti kättesaadavad.

Disain: Bohemian stiil, stiilne ning lihtne, kuid moodne ja elegantne, see müts hammas on ilus peale riidekapid, cloakrooms ja elutoad.

Lai kasutusvaldkond: See tavaline puuvillane kangas hat rack sobib kõik stiilid lai brimmed mütsid ja saab kohandada igas kodus stiil, elutoad, riidekapid, cloakrooms ja rõdu.

Praktiline: See pehme müts hammas korraldab mütsid, ilma et see moonutaks neid ja puuvillane riie ei pigista ääreni, mistõttu on väga praktiline.

Tehnilised andmed:

Materjal: Puit+fabic

Värv: Valge

Tüüp,1 Kiht,2 Kihti,3 Kihi

Stiil 1,15*80cm,15*125cm,15*160cm

Stiil 2,93 cm,133cm,187cm

Stiil 3,93 cm,129cm,170cm

Stiil 4,15*63cm,15*105cm,15*150cm

Stiil 5,42*120cm

Märkused:

1. Tänu valgust ja ekraani seadistus erinevus, elemendi värv võib veidi erineda pilte.

2. Palun lubage kerge mõõde erinevus on tingitud erinevatest käsitsi mõõtmine.Pakett Sisaldab:

1 * Hat Rack

1,Umbes Laevandus: Kui tellid toote, siis me laeva ostu jooksul 3-4 päeva jooksul.Kui teil on erilisi nõudeid,palun jätke meile sõnum või võtke meiega otse. 2,Umbes Tagastamise: Kui kaup on kahjustatud transiidi, võite selle tagastada 7 päeva jooksul.Kui taotletakse toetust,peab ostja saada kinnitust müüjalt. 3,Umbes Wholesale ja Dropshipping: hulgi, siis pakume tasuta või express shipping, mis võtab vaid 3-8 päeva, et jõuda.Näiteks drop shipping, me võiks saata kaup oma klientidele otse ja ei jäta infot meile, kui soovite. 4,Kuidas ma saan jälgida minu pakk?: Saad jälgida oma paki järgmisel veebilehel kasutades oma tracking number: www.17track.net/en (Kopeerida brauseri avamiseks) 5,Kui teil on küsimusi, korraldusi, ja palun võtke meiega ühendust esiteks, me anname teile vastama vastus.Kuna teie toetus on meie edasiviiv jõud.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi Multiyilego

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: