Menüü

Sponge Äravoolu Hammas Vastupidav Puhastusseadmed Korraldaja Kraan Eemaldatav Tapeedid Drenaaž Hammas vannituba tarvikud Seep Puhastusseadmed

Sponge Äravoolu Hammas Vastupidav Puhastusseadmed Korraldaja Kraan Eemaldatav Tapeedid Drenaaž Hammas vannituba tarvikud Seep Puhastusseadmed
€6.06
€12.13
SKU#: t100380 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1.Lihtne Setup: Vaevata paigaldada see Käsn Äravoolu Hammas ilma puurimis-ja tööriistad, mis on vajalikud.Hüvasti kahjustatud seinad või valamud, kui sa lihtsalt riputada bracket oma kraan ja nautida oma mugav kasutada.

2.Tõhustatud Organisatsiooni: Hoidke oma puhastamise vahendid organiseeritud see käsn äravoolu hammas.See tagab kerge juurdepääsu teie käsn, roog harja, ja käsi, seebid, kus on piisavalt ruumi, et salvestada neid kõiki kohas.

3.Õõnes Disain: õõnes disain võimaldab vee äravoolu sujuvalt, mistõttu on puhas ja hügieeniline, hoides puhastamiseks riistad kuiv ja puhas, mugav ja praktiline,

4.Pidev Grip: Kindlustada oma käsna, pintsli, või seep meie Sponge Äravoolu Hammas, millel on reguleeritav sulgudes, mis sobivad torude 0.7-1.1 cm läbimõõduga.Säti survetunne ja nautige stabiilset ja püsivat hoidke seda all.

5.Lai Rakendus: funktsionaalsust oma köögis valamu koos meie Sponge Äravoolu Hammas.Täiuslik ladustamiseks ja kuivatamine käsnad, hambaharjad, hambapasta, pardlid, ja rohkem.

Kirjeldused:

Hoia oma köögi kraanikauss organiseeritud see käsn omanik.Lihtsalt riputa kanduri kohta kraan ja koht oma käsn, roog harja, ja käsi seebid.See on puhas, hügieeniline, stabiilne ja pidev - saate isegi panna oma hambahari liiga.

Tehnilised andmed:

1.Materjal: ABS

2.Mõõtmed: 27.3 x 12.2 x 5.1 cm, 10.7" x 4.8" x 2.0"

On olemas: 18-28mm/0.7"- 1.1"

Nimekiri:

Sponge Äravoolu Hammas x1

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Plast

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: