Menüü

Laksu Käevõrud Märkused Silikoon Kantavad Meeldetuletus Meeldetuletus Teha Nimekirja Käevõru Ajakavad, Plaanid, Eesmärgid, Sündmuste Ja Kohtumiste Nimekirjad

  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Laksu Käevõrud Märkused Silikoon Kantavad Meeldetuletus Meeldetuletus Teha Nimekirja Käevõru Ajakavad, Plaanid, Eesmärgid, Sündmuste Ja Kohtumiste Nimekirjad
Laksu Käevõrud Märkused Silikoon Kantavad Meeldetuletus Meeldetuletus Teha Nimekirja Käevõru Ajakavad, Plaanid, Eesmärgid, Sündmuste Ja Kohtumiste Nimekirjad
€0.80
€1.24
SKU#: t22656 Laos
  • Kategooria : Sülearvutite & Kirjaplokid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See korduvkasutatav silikoon käevõru on valmistatud kõrge kvaliteediga silikoonist, tagades vastupidavuse ja mugavuse.See on piisavalt väike, et kanda randmel, mistõttu on lihtne teha ümber.Saate kanda seda kuskil, ja ei ole vaja muretseda käte pesemiseks, duši all, või isegi sajab.

Tehnilised andmed:

Materjal: Silikoon

Suurus: nagu pildil

Omadused: kaasaskantav, veekindel, kustutatavad ja korduvkasutatav

Pakkeleht:

korduvkasutatav silikoon käevõru*1tk

Vaata rohkem toote detailid

1.Tolmu ja Mustust Hülgav: silikoon materjali selle lisa käevõru muudab nii mugav ning õrn nahale.Oma vastupidavuse, see on ideaalne aktiivse eluviisi ja pikaajaline kasutamine.

2.Lihtne Organisatsioon: kirjutage plaanid, eesmärgid, ja nimekirjad koos veega pliiats, kasutades seda kantav märkus käevõru.Koos praktilisus käepärast, kergesti jälgida oma ajakava randmel ja peatada motiveeritud kogu päeva.Stiilne aksessuaar organiseeritud ja kinni.

3.Kirjutamine Mugavus: Lihtne kirjutage meeldetuletusi, märkmed ja ideid selle kohta, veekindel ja kustutatavad märkus käevõru.Ei muretse umbes käte pesemiseks, duši all, või sajab.Võib õrnalt puhtaks pühkida niiske lapiga või pabertaskurätiga, pakkudes maksimaalset kirjalikult paindlikkust ja mugavust.

4.Mitmekülgne Kasutamine: Kanda oma randmele, see praktiline käevõru saab ka lahti ja ümber memo kleebis, et te võite jääda kusagil.Ideaalne jotting sätestatakse märgib, meeldetuletusi või ideid.

5.Lihtne teha: Kunagi ei jäta oluline idee või ülesande koos selle kantav märkus käevõru, mis on kerge ja mahub taskusse.Hoia seda koos teiega kogu päeva, nii et saate kergesti kirjutage meeldetuletused.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: