Menüü

100 Ümbrik Kokkuhoid Väljakutse Sideaine Raha Säästmise Sideaine Eelarve Sideaine Ümbrik Säästu Eelarve Sideaine Kit Säästa Raamat Eelarvestamine

  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • 100 Ümbrik Kokkuhoid Väljakutse Sideaine Raha Säästmise Sideaine Eelarve Sideaine Ümbrik Säästu Eelarve Sideaine Kit Säästa Raamat Eelarvestamine
100 Ümbrik Kokkuhoid Väljakutse Sideaine Raha Säästmise Sideaine Eelarve Sideaine Ümbrik Säästu Eelarve Sideaine Kit Säästa Raamat Eelarvestamine
€4.59
€12.75
SKU#: t153972 Laos
  • Kategooria : Sülearvutite & Kirjaplokid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Saavutada oma rahalisi eesmärke on teha lõbus ja lihtne meie unikaalne disain 100 Kokkuhoid Väljakutse Sideaine.Korja ümbrik iga päev loominguliseks võimalusi, kuidas säästa raha ja käivitada suuremaid rahalisi eesmärke.See sideaine võib kasutada pikka aega, säästab raha ja aitab teil saavutada oma unistusi!

Kirjeldus:

Materjal: PVC+PP

Kaal: 290g

Toote mõõdud: (ligik.)23.5*18cm/9.25*7.09 tolli

Pakkeleht:

Sideaine*1 (lehekülgede arv toas: 25 PP nelja kaadri lehekülge + 2 hõlmab + 1 number kleebis)

Vaata rohkem toote detailid

1.Kokkuhoid Paindlikkus: saate muuta dollari summasid ümbrikud tagada kokkuhoid on saavutatav oma eelarve.Te saate ka kohandada oma vaidlustada vastavalt oma unikaalse rahalise olukorra ja reguleerige sagedus ümbriku valikuid.

2.Pikaajaline Kokkuhoid: Meie 100 Ümbrik Kokkuhoid Väljakutse vastu eco-sõbralik disain, ideaalne säästa raha ja keskkonda.Meisterdatud kvaliteetseid PP ja PVC, nad on endiselt tugev, vastupidav ja lõhnatu isegi pärast mitmel otstarbel.

3.Ehitada Finants-Vastupidavus: selle 100 Ümbrik Kokkuhoiu Ülesanne, saate säästa raha unistus puhkust, või tulevikus investments.By järgmised lihtsad juhised, saate koguneda üle 5,050 dollarit 100 päeva jooksul ja saavutada oma rahalisi eesmärke.

4.Tõhus ja Lõbus: Kohandada oma 100 Ümbrik Kokkuhoid Väljakutse ja vaadata oma säästud kasvavad.Lihtsalt määrata summa, iga ümbrik, järgige numbrilised väljakutse, ja korja ümbrik iga päev, et säästa tõhusalt ja stressi-vaba.

5.Mitmekülgne Kokkuhoid: Kas teil on kokkuhoid sissemaks, hariduse fondi, või võla pistis, see 100 Ümbrik Väljakutse Kit käsiraamat aitab sul käivitada suuremaid rahalisi eesmärke.Kas te olete kogenud saver või tahavad arendada kokkuhoid harjumus, see komplekt on täiuslik teile.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: