Menüü

2024 Planeerija Ja Sülearvuti Ametisse Raamat 2024 Planeerija Kalender Nädala Päevakorra Abimees Iga Päev Planeerija 2024 Nädala Kalender

  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • 2024 Planeerija Ja Sülearvuti Ametisse Raamat 2024 Planeerija Kalender Nädala Päevakorra Abimees Iga Päev Planeerija 2024 Nädala Kalender
2024 Planeerija Ja Sülearvuti Ametisse Raamat 2024 Planeerija Kalender Nädala Päevakorra Abimees Iga Päev Planeerija 2024 Nädala Kalender
€2.20
€3.14
SKU#: t182259 Laos
  • Kategooria : Sülearvutite & Kirjaplokid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Jääda korraldatud aastaid meie 2024 Planeerija ja Sülearvuti.Featuring peen mustrid, piisavalt tühja ruumi ja lihtne porditavus, jälgida, sünnipäevad, Jõulud, Halloween, ja rohkem pole kunagi olnud lihtsam.See sülearvuti on ideaalne kõigile, kes soovivad teha oma elu paremini organiseeritud ja täisväärtuslik.Telli täna ja lase meil aidata teil püsida graafikus!

Kirjeldus:

Katte materjal: kunstnahk

Kaane värv: A5-lilla, A5-sinine, A5-roosa, A5-hall

Köitmine: lõng siduv

Tekst materjal: paber Dowling

Sisu paber-kaal: 80G

Lehekülgede arv tekst: rohkem kui 100 lehekülge (lehed)

Sülearvuti stiilis: nostalgiline retro

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Nimekiri:

1*Kalendri Märkmikku 2024

Vaata rohkem toote detailid

1.Unikaalne Disain: Tunne, kvaliteeti ja ilu selle 2024 planeerija naised, mugav katsudes kõva nahast kate ja sile välimus.Peen mustrid ja aasta kaanel muuta see stiilne ja praktiline aksessuaar iga päev oma elu.

2.Suurepärane Lõng: Meie Kalendri Märkmikku on valmistatud kvaliteetsest paberist, mis on sile kirjutada ja ei lase tint tungib läbi.Te saate salvestada oma inspiratsiooni ja mõtteid kergust ja nautida piisavalt tühja ruumi oma loovust.

3.Tulevikukindlad Organisatsioon: Meie Planeerija Raamat on täiuslik lahendus korraldada oma aega ja ülesanded.Iga lehe funktsioone, kalendrid ja memod tuleviku plaane.Selle kompaktne ja lihtne-to-läbi suurus tagab, et teil on võimalik salvestada see vaevata.Peatada enne oma ajakava koos selle asendamatu kaaslane.

4.Elu Korraldaja: Meie Märkmik, Kalender tagab teile kursis ja üksikasjalik elu planeerimist, tõsta tootlikkust ja saavutada elu eesmärke.See hõlbustab mugavat elu, kui tegelevad aega ja suurendada töö efektiivsust veelgi täita olemasolu.

5.Peen Kingitused: Otsin kingitus, mis on nii praktiline ja ilus?Otsida enam kui see 2024 planeerija.See on suurepärane kingitus iga kord – sünnipäevad, Jõulud, Halloween, ja rohkem, ja on ideaalne, et hoida oma lähedastega organiseeritud ja jälgida uuel aastal.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: