Menüü

Raamatu Omanik Lugemise Reguleeritav Raamat Ülejäänud Seista Lehe Omanik Klambrid Molbert Tabletop Book Reader Kingitused Kantav Käed-Vabad Clip

  • Kodu
  • Laua Tarvikud & Korraldaja
  • Raamatu Omanik Lugemise Reguleeritav Raamat Ülejäänud Seista Lehe Omanik Klambrid Molbert Tabletop Book Reader Kingitused Kantav Käed-Vabad Clip
Raamatu Omanik Lugemise Reguleeritav Raamat Ülejäänud Seista Lehe Omanik Klambrid Molbert Tabletop Book Reader Kingitused Kantav Käed-Vabad Clip
€29.64
€59.29
SKU#: t194360 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kirjeldus:

Mõeldud raamatut sõpradele!Koos piir disainile, mis vähendab kaela väsimus, meie raamatu omanik on mitmeotstarbeline seista, kohandatav eri lugemise vajadustele.Ja see on veekindel!Naudi lugedes oma lemmik raamatut mugavust, kõikjal, igal ajal.

Kirjeldus:

Toote nimetus: lugemine rack

Toode värv: tee värv

Väike: umbes 28x20cm/11.02x7.87 cm

Keskmine: umbes 34x23cm/13.39x9.06 tolli

Suur: umbes 39x28cm/15.35x11.02 tolli

Toote kaal:

Väike: 958g

Keskmine: 1200g

Suur: 1500g

Pakkeleht:

1 x Raamat Seista

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Vähendada Kaela Väsimus: Lugege oma pea üles ja nr ettepoole kallutada kaela, see raamat stand võimaldab mugavamat lülisamba ja hoiab ära valu.

2.Reguleeritav Tasandil: See raamat seista sobib igasuguseid raamatuid ja elektroonilised seadmed ja võimaldab teil vabalt kohandada nurk 75 30 kohaselt erineval lugemine vajadustele.

3.Lehe Omanik Klambrid: elastse clip ribadeks kaitsta oma raamatuid kriimustuste, Book Seista kindlalt klambrid paks paber kuigi kergesti kohandatav õhukesed lehed.Piir disain tagab pingutusteta lehte keerates ja stressivaba lugemine.

4.Multi-kasutamise Mugavus: See raamat seista on ideaalne, kellel oma mobiiltelefoni või tahvelarvuti juures ideaalse nurga all, samas lugemine, maalimine, kirjutamine, või vaadates õpetused.Samuti kahekordistab nagu muusika kuulamise või laptop stand, ja on suurepärane toiduvalmistamise ja vaadates retseptid hands-free.

5.Säästva Kestvus: Valmistatud veekindel, vee baasil lakk ja plekk-vastupidavad ehitus, meie raamatu alus on lihtne puhastada ja hooldada ilma lõhna.Oma tugeva konstruktsiooniga annab tugev toetus raamatuid ja tabletid, tagades, käed-vaba lugemine ja usaldusväärne multitasking.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: