Menüü

Üle Ukse 5 Konksud Kodus Vannituba Korraldaja Hammas Riided Mantel ja Müts-Rätik Riidepuu Roostevabast Terasest Hea Kandevõime

Üle Ukse 5 Konksud Kodus Vannituba Korraldaja Hammas Riided Mantel ja Müts-Rätik Riidepuu Roostevabast Terasest Hea Kandevõime
€4.28
€6.69
SKU#: t185878 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Sobib ukse raam jooksul 2,2 CM paksus.See konks on valmistatud parim materjal tahke roostevaba teras ja metall on tugev ja sile, nii et see ei saa tüügas kangas või materjal.

See toode on võimas funktsioon, ideaalne mütsid, rahakotid, vööd, sallid, võtmed, pintsakud, mantlid.

Kui soovite stiilne otsin riidepuu jaoks regulaarselt riideid, see on kindlasti väärt mõningast tähelepanu, sest see tõesti on mugav.

Mitte ainult disain puhas ja lihtne, kuid see on lihtne riputada seinale või uksele.

See võib säästa palju ruumi teil on, võite installida, vannituba, garaaž, tagasi ukse ja muud väikesed ruumi, isegi, see võib takistada lapsi panna mantlid põranda.

See konks on valmistatud parim materjal tahke roostevaba teras ja metall on tugev ja sile, nii et see ei saa tüügas kangas või materjal.

Ideaalne mütsid, rahakotid, vööd, sallid, võtmed, pintsakud, mantlid.Kui soovite stiilne otsin riidepuu jaoks regulaarselt riideid, see on kindlasti väärt mõningast tähelepanu, sest see tõesti on mugav.

Värv:Hõbedane

Materjal:raud

Suurus:24.5x9x2.5 cm

Pakendi Sisu:

1 * Konks ukse taga

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Brändi Nimi FGHGF

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: