Menüü

Isekleepuv Konksud 360 Kraadi Keerata, Wall Mount Uks Rippus Hammas Multifunktsionaalne Konsool Käekott Riided, Lipsud Kott Korraldaja

Isekleepuv Konksud 360 Kraadi Keerata, Wall Mount Uks Rippus Hammas Multifunktsionaalne Konsool Käekott Riided, Lipsud Kott Korraldaja
€2.42
€4.84
SKU#: t191430 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1. Kavandatud 7 Konksud: Hoidke oma mütsi, võti, ja köök vidinaid kontrollida ja de-peegeldushäirete oma ruumi 7-konks kujundus need isekleepuvad konksud, muutes oma kodus rohkem korrastada ja korraldada.

2 .Lihtne Paigaldus: super liimi kleepida, saate installida need isekleepuv konksud sekundit, ilma naelte või puurimiseks vaja.Saab ka lahti võtta või muuta oma positsiooni igal ajal, jätmata mingit märki või kahju.

3. Need isekleepuvad konksud on kompaktne ja lihtne paigaldada, mis võimaldab teil teha enamiku oma seina ruumi.Saab riputada oma mantlid, poolmantlid, rätikud, võtmed ja rohkem ilma aukude puurimiseks või kahjustab oma seinad.Need konksud, saate hoida oma kodu-lihtne, puhas ja selge, säästa rohkem ruumi ja leida esemed kergesti.

4. Hea Töö: Lihtne juurdepääs teie üksused.Peen töötlus ja 360 kraadi tasuta pöörde, need isekleepuv nagi võimaldab üles riputada ja too oma esemeid mugavalt.Nad on kandevõime kuni 2KG ja on lai ja paks d ur võime

5.Korduvkasutatavad Disain: Need isekleepuv konksud saab kasutada pikka aega, sest nad on vastupidavad ja ei ole lihtne deformeeruda või murda.Võite eemaldada, jätmata jälgi ja uuesti neid teistele pindadele .

De scription:

Meie Ise, Liim Seinale Konksud on ideaalne neile, kes tahavad teha oma kodu-lihtne, puhas ja selge.Koos 360 kraadi tasuta pöörde, võid kergesti riputada oma mütsi või mis tahes punkti need konksud.Valmistatud vastupidavast materjalist ja super liimi kleepida, meie konksud on turvaliselt hoida oma teemad olemas.Uuendada oma kodu organisatsioon, kus meie Isekleepuv Seina Konksude täna.

Tehnilised andmed :

1.Materjal: ABS

2. Suurus: umbes 6 x 5.2 cm x 3,5 cm/6.36 x 2.04 x 1.37 aastal

Pakkeleht:

1*Isekleepuv Seina Konks

  • Nr. Konksud 7
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal PP

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: