Menüü

Külmkapp Korraldajad Ja Ladustamine Korraldajad Ja Ladustamine Köök, Külmik Kõrge Selguse Pestav Külmik Konteinerid Sahver

Külmkapp Korraldajad Ja Ladustamine Korraldajad Ja Ladustamine Köök, Külmik Kõrge Selguse Pestav Külmik Konteinerid Sahver
€3.53
€7.05
SKU#: t200576 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kirjeldus:

See kõrge selguse kast on mitmekülgne & multifunktsionaalne ladustamise konteiner pool oma külmik.Ta lisab väärtuslikku ruumi, et hoia köögivilju ja muud toidu-kontakt esemed kergesti.Saada organiseeritud see tuleb-on lahendus organiseeritud köök!

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Külmik Külguks Ladustamise Kasti

Värv: läbipaistev, kollane, läbipaistev roheline

Materjal: suur läbipaistev pp

Kaal: umbes 70g

Suurus: umbes 12*9*12cm/4.7*3.5*4.7 aastal

Toodete Nimekiri:

Külmkapp Pool Ust Ladustamise Kasti x 1

Märkused:

1. Tänu eri jälgida ja valgusefektid, tegelik värv punkt võib olla veidi erinev värv, mis näitas pilte.

2. Palun vabandust, väike mõõtmise hälve on tingitud käsitsi mõõtmine.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pingutusteta Kättesaadavus: Meie külmkapp korraldajad ja ladustamine on sujuv juurdepääs, mis võimaldab kiiret organisatsiooni ja ülekanne pakke.Featuring suur-selgus, läbipaistvad kastid, meie külmkapp korraldajad pakuvad suurepärase nähtavuse sisule.

2.Vastupidav ja kauakestev: Meie külmkapi uks konteiner on valmistatud ohutu materjal (PP), mis on kergesti puhastatav ja pestav.See on ka toidu-kontakt ohutu, teha seda terve pika-ajal kasutada.

3.Paremaks organiseerimiseks: Meie külmkapp ladustamise lahendus annab libisemiskindla põhja ja U-avamine sügav hoidmine konteinerid, maksimeerida külmkapp ruumi.Kasutajasõbralik disain hõlmab suure võimsusega ja sujuvale pinnale, lisades täiendavat ladustamise esemed kergust.

4.Kodus Organisatsiooni Lahendus: Turvaliselt salvestada meik tööriistad, DIY käsitöö, köögiviljad, puuviljad, toidupoed esemed ja joogid meie külmkapp korraldajad.Saavutada praktiline ja segadusega-free köök koos meie praktiline korraldamine aidsi.

5.Kogu Kodu Organisatsioon: Murrangulisi oma kodu säilitamise meie mitmekülgne külmkapp korraldajad ja ladustamine.Hoia oma ruumi korrastada ja segadusega-free koos sahtliga, sahvrid, köögi kapid, ja sügavkülmikud kõik meeles.Multifunktsionaalne ladustamise kogu oma kodus teeb see mitmekülgne lahendus.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Plast

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: