Menüü

8 Pack silmusklambri Tube TV, Arvuti, Kodu Meelelahutus,Kaabel Juhtimise Lukuga Varruka Kaabel Korraldajad Varrukas

8 Pack silmusklambri Tube TV, Arvuti, Kodu Meelelahutus,Kaabel Juhtimise Lukuga Varruka Kaabel Korraldajad Varrukas
€12.74
€16.98
SKU#: t138541 Laos
  • Kategooria : Laua Tarvikud & Korraldaja
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

8 Pack silmusklambri Tube TV, Arvuti, Kodu Meelelahutus,Kaabel Juhtimise Lukuga Varruka Kaabel Korraldajad Varruka Kõrge Kvaliteediga Materjal: Meie silmusklambri toru on valmistatud vastupidavast ja paindlik neopreen, objekte eelised veekindel, tolmu-tõendeid ja anti-hammustada.Kaabel varruka kaitsta mitut kaablid rebimine ja närimine poolt lapsed, lemmikloomad ja suu liiklus, puhas ja meeldiv kodu/kontor keskkond.

Sobib Kõik Kaablid: Pakend sisaldab 8 pack laua all kaabli, Mis on rohkem, paindlik ja pehme traat korraldaja võimaldab teil trimmeri see pikkused, teil on vaja, nad on seadistatav ja laiendatav, võimaldab DIY nagu oma isiklikku vajadust.

Lihtne & Ainulaadne Tõmblukk Disain: Teil on vaja ainult u-kaabel, millel juhendi vahend, sisestage juhend vahendi arvesse kaabel desk management, ja seejärel aeglaselt tõmba see alla.Lihtsalt koguda kaablid kokku, mähi varruka ümber, ja zip-up.Kaabel juhtimise all laua ideaalne kodus või kontoris, töötoad, või muudes kohtades peidus, korralik ruumi taga oma meelelahutus keskus silmusklambri.

Uuenda Oma Tabel: Ei ole vaja, et rikud oma kogu kaabel struktuur.Lihtsalt koguda kaablid kokku ja mähi kaabli kate ümber oma kaablid.See TV cable management võimaldab teil kohandada pikkus ja DIY ise vastavad teie vajadustele.Meie silmusklambri toru on Ideaalne valik koristustööde ja kaitsta juhtmed, ja aitab teil varjata, korraldada ja kaitsta cabls kodudes, kontorites.Traati kate, hüvasti räpane kaabel hunnikud nüüd!Kaabli komplekt, sul peab olema see.

Lai Valik Kasutusalad: silmusklambri varrukas on teie jaoks hea valik, korraldada toitekaabliga, telefoni laadija, sülearvuti ja audio kaablid, mängu konsool, juhtmed, USB-kaabel, Ethernet, HDMI, TV juhtmed, jne.

suurus:50x9cm

Materjal:Neopreen

värv:must

Pakendi Sisu:

8 x Kaabel Varrukad

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: