Menüü

Eelarve Sideaine Raha Ümbrikus Sülearvuti Sideaine 6 Ringi PU Nahast Sülearvuti Sideaine Raha Ümbrikud & Kulu Eelarve Lehed 24

  • Kodu
  • Sülearvutite & Kirjaplokid
  • Eelarve Sideaine Raha Ümbrikus Sülearvuti Sideaine 6 Ringi PU Nahast Sülearvuti Sideaine Raha Ümbrikud & Kulu Eelarve Lehed 24
Eelarve Sideaine Raha Ümbrikus Sülearvuti Sideaine 6 Ringi PU Nahast Sülearvuti Sideaine Raha Ümbrikud & Kulu Eelarve Lehed 24
€13.99
€27.97
SKU#: t87204 Laos
  • Kategooria : Sülearvutite & Kirjaplokid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Omadused:

1. Meie eelarve sideained tulla raha taskud, kaardipesa, kupeed, ja etikett, kleebised.See aitab teil omamoodi arved, krediitkaardid, sularaha, pliiatsid, ja rohkem on lihtne ladustada ja kiire otsing.

2. Meie eelarve sideained on valmistatud kvaliteetsest PU materjalist, mis on kulumiskindel, ei ole lihtne kahjustada ja mugav käsitseda.Sise-kaardi pesa on valmistatud PVC-st, mis on pisar-vastupidav ja veekindel.

3. Eelarve sideaine on 6 rõngad.Vajutage mõlemad otsad lahti, et lisada või eemaldada kausta kaaned, seejärel vajutage rõnga lähedale.Lihtne kasutada ja väga lihtne kohandada oma kaustad.

Kirjeldus:

Materjal: PU, PVC, Paber

Stiil: daisy muster

Suurus: umbes 22*16*6cm/8.66*6.30*2.36 aastal

Toodete nimekiri:

1* sideaine Sülearvuti puhul

12* Eelarve kaart (tk)

12* Kaardi Lukuga Kott

1* Pastakas

1* Etikett, kleebised (24tk)

4* eesti kleebised (lehed)

Märkused:

Kuna valgustuse mõju ja pildistamise nurga alt, seal on värvi erinevus toote, palun mõista.

Tänu käsitsi mõõtmine, on tolerants selle toote suurus.

Vaata rohkem toote detailid

1.【Parem Kategoriseerimine ja organiseerimine】Meie eelarve planeerija aitab teil korraldada oma organisatsiooni kergesti ja otsi kiiresti, kui see sisaldab raha, taskud, kaardipesa, kambrite ja kleepsud sildid; need aitavad teil korraldada oma arveid, krediitkaardid, sularaha, pliiatsid, ja rohkem.

2.【Hea Kvaliteediga Materjalist】on Valmistatud kvaliteetsest PU materjalist, meie sülearvuti sideained on kulumiskindel, ei ole lihtne kahju, ja tunne end mugavalt käes.Ja sise-kaardi pesa on valmistatud PVC-st, mis on pisar-vastupidav ja veekindel.

3.【Lihtne Kasutada】eelarve sideaine lukuga ümbrikud on 6 rõngad.Vajutage mõlemad otsad avada lahtised lehed ringi ja vajutage rõnga lähedale.Te saate kohandada oma kaustad.

4.【Kaasaskantav Kasutada】Väike ja kerge, praktiline eelarve sideaine on väga portatiivsete ja lihtne teha ühes kohvris või carry-on kott-the-go kasutada.

5.【Laialdaselt】Meie eelarve planeerija saab kasutada salvestada raha, arved, tšekid, margid, postkaardid, krediitkaardid, ja rohkem.See on praktiline ja seda on mitmel otstarbel.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Mudeli Number Käsiraamat

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: