Menüü

Mini Sideaine Raha Ümbrikud Raha Eelarve Raamatu PU Nahk Sideaine Veekindel Raha Säästmise Asjade Koolid, Bürood Ja

Mini Sideaine Raha Ümbrikud Raha Eelarve Raamatu PU Nahk Sideaine Veekindel Raha Säästmise Asjade Koolid, Bürood Ja
€10.79
€17.11
SKU#: t100356 Laos
  • Kategooria : Sülearvutite & Kirjaplokid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Korralda oma rahanduse ja motiveerida oma lapsi, et päästa meie Mini Sideaine Kokkuhoid Väljakutse.Valmistatud kõrge kvaliteediga PVC materjal, seda mõõduka suurusega sideaine on ideaalne vahend, et eelarve oma rahavoogude ja muuta oma elu rohkem organiseeritud.

Kirjeldus:

Toote mõõdud: (ligik.)18.5*13.5*3cm/7.28*5.31*1.18 tolli

Materjal: Paber +PU+PVC

Pakkeleht:

1 komplekt* Raha Kokkuhoid Väljakutse Sideaine

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ei ole Kerge Pisar: pehmest vastupidav kõrge kvaliteediga PVC materjal, selle eelarve broneerida raha ümbrikud talub veega ja kanda, kaitsta oma rahalist arvestust ja raha kahjustuste eest.

2.Korraldada Oma vahendite kohta: Hoida oma eelarve kontrolli all ja oma kulusid kontrolli all see raha, eelarve koostamise vahend.Eelarve broneerida raha ümbrikud on ideaalne neile, kes soovivad hallata oma rahavoogude tõhusalt, olenemata sellest, kas teil on madal või kõrge sissetulekuga.

3.Pilkupüüdev Disain: Uuendada oma eelarve mängu meie stiilne Eelarve Broneerida Raha Ümbrikku.Oma kauni värvi ja pilkupüüdev armastus disain teevad teie rahanduse atraktiivne asi, hoides oma elu korraldada.

4.Õpetada Rahalist Vastutust: See eelarve broneerida raha ümbrikud on armas ja lõbus viis, kuidas tutvustada lastele, et raha säästa.Interaktiivse disaini, ta on nutikas vahend, mis aitab lapsed võtta kontrolli oma rahanduse ja luua tervislik rahalise harjumusi juba varases eas.

5.Laialdaselt Kasutatakse: Olemas oma lähedastega eelarve broneerida raha ümbrikku, mis lihtsustab nende finantsjuhtimine.Tema mõõduka suurusega, ülekandmine ja kerge kaal teevad seda mugavam lahendus: suurepärane kingitus idee parem finantsplaneerimine.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: