Menüü

Kokkupandav Voodi Lehel Korraldaja Kotti Riideid Tekk Tekk, Kapp Ladustamise Mahuti Tühi-Tähi Ladustamise Kott Kodumasinate Tarvikud

Kokkupandav Voodi Lehel Korraldaja Kotti Riideid Tekk Tekk, Kapp Ladustamise Mahuti Tühi-Tähi Ladustamise Kott Kodumasinate Tarvikud
€15.47
€30.93
SKU#: t59317 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1. Hingav Mugavus Kodus: Valmistatud kõrge-kvaliteet 600D Oxford riie, see kokkupandav voodi lehel korraldaja ja ladustamine on pehme puudutus ja vastupidav.Kolme-kihi paksenenud kangas kaitseb teie lehed tolmu ja niiskust, mistõttu on hea abimees kodus hoidmine.

2. Lihtne Korraldada: Meie kokkupandav voodi lehel korraldaja ja ladustamine lihtsustab salvestada oma voodipesu.Oma lihtne-to-use kokkuklapitavad disain, võite korraldada oma lehed 3 lihtsat sammu ja kindlalt määrata neile koha kaas, muutes leht ladustamise pingutusteta.

3. Korralik Kapp: Hoidke oma kapis organiseeritud ja maksimeerida ruumi meie Kokkupandav Voodi Lehel Korraldaja ja Ladustamine.Oma uuenduslike ruumisäästlik disain hoiab sheet määrab täiuslik kuju, luues rohkem ladustamine muud esemed.Virnastatav ja korras, see on ideaalne kapp lahendus.

4. Kiireid: See kokkupandav voodi lehel korraldaja ja ladustamine on väike märkmepaberi pesa esipaneelil kiire vaatamine on esemed, mis aitavad teil kiiresti leida voodipesu teil vaja.Saate hõlpsasti tõmmata neid kapist välja mugav käepidemed.

5. Optimaalne Organisatsiooni Kohta: kokkupandav voodi lehel korraldaja ja ladustamine on suurus umbes 15*12*4 tolli, mis mahub kõige kapid ja riiulid.See on ideaalne ladustamiseks rõivad, voodipesu, voodikatted, tekid ja muud esemed, mis vajavad praktilist kodu hoidmine.

Kirjeldused:

Korraldage oma voodipesu kergust, kasutades meie Kokkupandav Voodi Sheet Set Korraldaja.Pehme katsudes ja mille eesmärk on määrata lehed olemas, see hoiab oma kapis korralik, mis aitab teil kiiresti leida voodipesu teil vaja.Hüvasti täis kapp riiulite ja tere ideaalselt korraldatud voodipesu.

Tehnilised andmed:

1. Toote Nimetus: Riided Leht Ladustamise Kott

2. Värv: must hall

3. Materjal: 600D Oxford riie

Pakkeleht :

1* Kokkupandav Voodi Lehel Korraldaja ja Ladustamine

  • Materjal Polüester
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Artikli Number Hingav Kodu Mugavus

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: