Menüü

Üle Kabineti Ukse Konksud Rätikud Korraldaja Raud Küülik Raskeveokite Multiuse Konksud Köök, Elutuba, Tuba, Vannituba Uuringu Tuba

Üle Kabineti Ukse Konksud Rätikud Korraldaja Raud Küülik Raskeveokite Multiuse Konksud Köök, Elutuba, Tuba, Vannituba Uuringu Tuba
€3.67
€7.34
SKU#: t129312 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See uks omanik riidepuu funktsioone, pilkupüüdev disain ja üle kabineti ukse konksud, et aidata, et täielikult ära kasutada ruumi.Lihtsalt riputada otse kabineti ukse poe kööginõud, rätikud, riided, kotid ja palju muud.Maksimeerida oma ruumi, kus see mitmekülgne riidepuu.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: Küülik rauast konks

Toote materjal: Raud

Toode värv: Valge

Toote suurus: üks konks: umbes 3*4*8cm/1.18*1.57*3.15 tolli topelt heegelnõel: umbes 5*6*9cm/1.97*2.36*3.54 tolli

Kaal: Üks konks: umbes 18g topelt heegelnõel: umbes 46g

Maksimaalne kandevõime: umbes 3KG

Ulatus kasutamine: kapi uks, jalanõude kapp uksega, kapp uksega, sobib umbes 0,2 cm/0.08 tolli või vähem ukse õmblust, paksus umbes 2,3 cm/0.91 tolli ukse plaat

Pakkeleht:

1tk*Ukse taga riidepuu 2-konksud

VÕI

3tk*Ukse taga riidepuu ja 1 konks

Vaata rohkem toote detailid

1.Vaevatu Organisatsioon: Korraldada oma köök, vannituba või magamistuba vaevata meie üle kabineti ukse konksud.Sobivad ustele paksusega 0,9 või vähem, valmistatud tugevast rauast, ja toetab kuni 3kg kaalu.

2.Jumalik Lisaks: Meie üle-ukse konksud uhkeldama armas jänes muster, mis segud, mis sisaldavad mis tahes decor stiilis.Nad on nii dekoratiivsed ja funktsionaalsed.Ideaalne rätikud, mütsid, mantlid, ja rohkem, see pilkupüüdev konks on ideaalne ruumi kokkuhoiuks.

3.Maksimeerida Ruumi Kasutamise: Meie üle kabineti ukse konksud pakkuda ruumisäästlik lahendus, aidates teil täielikult ära kasutada ruumi taga kapp uksed, luua puhas ja organiseeritud keskkond.Lõika segadusega ja maksimeerida oma ruumi, kus see uuenduslik ukse riidepuu konksu.

4.Lihtne Kasutada: Riputa oma asjad sisse kabineti ukse kergust!Need üle-kabineti ukse konksude külge saab riputada otse uksed slots laiem kui 0.08 tolli, mingeid tööriistu vaja.Lihtsalt declutter oma ruumi ja lihtsustada oma elu.

5.Uuendada Oma Hoiustamine: Nende üle kabineti ukse konksud aitavad teil korraldada oma magamistuba, elutuba, vannituba, köök, või uuringu toas kergust.Võite kasutada neid poest kööginõud, rätikud, riided, kotid ja muud esemed võtmata üles palju ruumi.

  • Nr. Konksud 2
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal malm

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: