Menüü

Isekleepuv Kinga Rack Lihtne Suss Konks Seinale Paigaldatud Sussid Hammas Sussid Rippuvad Omanik Vannitoa Kapp Korraldaja

Isekleepuv Kinga Rack Lihtne Suss Konks Seinale Paigaldatud Sussid Hammas Sussid Rippuvad Omanik Vannitoa Kapp Korraldaja
€5.17
€10.35
SKU#: t205103 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bullet Punkte:

1. Usaldusväärne Materjal: Uuendada vannituba ladustamise selle seinale paigaldatud kinga rack.Meisterdatud kvaliteetseid paksenenud ruumi alumiinium, see on vastupidavad corroding ja rooste, tagades pikaajalise vastupidavuse ja elegantne stiil.

2. Vaevatu Installida: ei vaja puurimist, lihtsalt stick liim lehel puhas ja sile sein ja kindlalt fikseerida, kinga rack.Liim lehel on tugev kandevõime et tagada maksimaalne stabiilsus, mistõttu on usaldusväärne ja space-saving korraldamiseks kingad.

3. Lai Ühilduvus: Kas see on sussid, sandaalid, või spordijalatsid, see seinale paigaldatud kinga rack saab kohandada, et kingad eri paksusega.Paksus käesoleva kinga rack on vaid 4,5 cm, mis säästab ruumi ja hoiab oma kingad korraldatud.

4. Lihtne Juurdepääs teabele: riiul võtab avatud disain, mis võimaldab teil kergesti võtta või tagasi panna oma kingad ilma painutamine üle või saavutada liiga palju.Servad riiul on ümardatud, et vältida kriimustada teie käed või kingad.

5. Lai kasutusala: See seinale paigaldatud kinga rack on lihtne ja moodne välimus, mida saab riputada erinevaid kohad, näiteks vannituba, wc, ukse taga, rõdu või garderoob.Seda saab sobitada erinevaid stiile kaunistamiseks ja teha oma kodus keskkonda rohkem korrastada ja mugav.

Descrip mine:

Hoia oma sussi kogumine on korraldatud vastavalt käesoleva vastupidav ja ilus wall mount suss hammas.Featuring lai ühilduvus, see saab riputada vannituba, wc, ukse taga, rõdu või garderoob.Ei kriimusta teie käed või kingad, siis riputa riiul kohta kleepuvat lehte, lihtne paigaldus.

Kirjeldus:

1. Materjal: ruumi alumiinium

2. Kaal: ühe 60g

3. Suurus: ühe 8.6*7.6*4.5 cm/3.39*2.99*1.77 tolli

Pakk Nimekiri:

Isekleepuv suss rack*2

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Tüüp Kinga Riidepuu
  • Mudeli Number Isekleepuv Kinga Rack

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: