Menüü

Värviline Pliiats Omanik Pöörleva Pliiats Abimees 6 Kupeed Pöörleva Pliiats Pliiatsi Omanik Ladustamise Tarvikud Kontorid Stud

Värviline Pliiats Omanik Pöörleva Pliiats Abimees 6 Kupeed Pöörleva Pliiats Pliiatsi Omanik Ladustamise Tarvikud Kontorid Stud
€18.03
€48.73
SKU#: t52477 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Korraldage oma värvilised pliiatsid kergust, kasutades meie tahke ja uhke tekstuuriga pliiatsi hoidja.Võrdselt jaotunud 6 kupeed, see on lihtne saada, mida sa vajad.Ideaalne elutuba või loominguline, kingitused.

Tehnilised andmed:

Toote Nimetus: Compartmentalized pliiatsi hoidja

Suurus: umbes 21.6*19*14.5 cm/8.5*7.48*5.71 tolli

Pakkeleht:

1 tk*Compartmentalized pen containe

Vaata rohkem toote detailid

1.Tõhus Organisatsioon: Juurdepääs pliiatsid koos ease.By sisaldab 360 pöörlev disain, meie laua kirjutusvahendi hoidja võimaldab teil pingutuseta alla laadida pliiatsi teil on vaja, ilma et raisata aega otsides täis kirjutuslaud.Sujuvalt pööra omanikule juurdepääsu iga sahtli ja parandada oma tootlikkust.

2.Täiustatud Kasulikkus: Kui kuusnurkne kunsti tarnimine ladustamine korraldaja uhke ekstra suur mahutavus ja mugav käepideme disain.6 kupeed jaotunud ühtlaselt pakub see praktiline lahendus kompaktne ja organiseeritud paigutamine oma laua essentials.

3.Vastupidav ja kauakestev: Sa armastad seda pliiatsi hoidja laud, mis boasts tugev ja vastupidav ehitus.Ei assamblee vaja, see on öko-sõbralik korraldaja on käsitsi poleeritud jaoks uhke tekstuuri.Hoolikalt meisterdatud, et hoida kõiki oma pliiatsid vaevata.

4.Praktiline Ladustamine: Maksimeerida oma ruumi ja hoida oma ümbrus puhas see mitmeotstarbeline laua pastakahoidja.Korraldada ja salvestada mitmesuguseid esemeid, nagu pliiatsid, tööriistad, kosmeetika, ja rohkem oma kontorid, vannituba, köök, magamistuba, elutuba, või uuringu toas kergust.

5.Loominguline Kingitus: See pliiats omanik laual on ideaalne kingitus joonis õppijad, üliõpilased, õpetajad, ja igaüks, kes armastab, et korraldada oma sulepead ja pliiatsid.See on pöörlev disain, mis muudab lihtne juurdepääs oma tööriistad ja säästab ruumi laual.

  • Materjal Polüester
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Muud

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: