Menüü

DIY Viimistlemata Puit Sink Omanikule Nonslip Pad hispaania Singid Multifunktsionaalne Omanik on Usaldusväärne Kvaliteet, kvaliteetne Männipuidust

DIY Viimistlemata Puit Sink Omanikule Nonslip Pad hispaania Singid Multifunktsionaalne Omanik on Usaldusväärne Kvaliteet, kvaliteetne Männipuidust
€24.88
€49.77
SKU#: t54054 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Omadused:

1. Lõpetamata Sink Omanik: See lõpetamata DIY sink omanik võib nikerdama oma sink kondiga ja on unikaalne stiil.See on väga sobiv lõikamine ja väljapanek hispaania Serrano, sobib Iberico, Jõulud sink, sobib Jamon või Prosciutto Itaalias.

2. Multifunktsionaalne Omanik: See puidust DIY omanik saab kasutada puhkus õhtusöögid, pere kogunemised, Thanksgiving õhtusöök, ametlik õhtusöök koos sõpradega või lihtsalt igapäevaseks kasutamiseks, mitte-slip pad baasi aitab vältida juhuslikke libisemise ajal suitsetamine või küpsetamine.

3. Usaldusväärne Kvaliteet: sink omanik on valmistatud kõrge kvaliteediga männipuit, ja see on varustatud kruvid ja kruvikeerajad, mida on lihtne kokku panna.Omanik võib olla ka värvitud või kaetud tihend, plekk või lakk vastavalt teie eelistustele.

4. Õige Suurus: lõpetamata sink omanik on umbes 16 x 7 x 0.8 cm kõrge.Käe suurus on umbes 11 x 1.2 cm.

5. Praktiline Hoidja: See sink omanik on ideaalne JAMONERO SERRANO sink, sest IBERICO ja ACORN tagaosad, praktiline ja lihtne, see sobib oma uue kohanemisvõimelise sink, et saavutada parim lõikamise mõju ja maksimaalne stabiilsus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Sink Omanik

Materjal: Mänd + Metallist

Mõõtmed: ca 16 x 7 x 0.8 aastal

Pakkeleht:

1 x Sink Omanik

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Bambusest

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: