Menüü

Alalise Kalendrikuu Püsti Laua Kalender 2024 Pliiatsi Hoidja Wirebound Tabel Standup Lihtne Disain Igakuine Planeerija Jaoks

  • Kodu
  • Trükkimise
  • Alalise Kalendrikuu Püsti Laua Kalender 2024 Pliiatsi Hoidja Wirebound Tabel Standup Lihtne Disain Igakuine Planeerija Jaoks
Alalise Kalendrikuu Püsti Laua Kalender 2024 Pliiatsi Hoidja Wirebound Tabel Standup Lihtne Disain Igakuine Planeerija Jaoks
€11.07
€22.16
SKU#: t361521 Laos
  • Kategooria : Trükkimise
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Valmistatud kõrge kvaliteediga ABS materjalist, see on täiuslik suurus lauad, tabelid, või countertops kõik kodus või töökohal.Ja elegantse disaini, see on suurepärane kingitus iga kord, alates sünnipäevad ja tähtpäevad Halloween, Jõulud.Kas otsite, et korraldada oma ajakava või lihtsalt lisage veidi rafineeritumalt oma ruumi, meie stand-up kalender on ideaalne valik!

Omadused:

Toote nimetus: Multi-funktsionaalne koostisega ladustamise kalender

Riiul materjal: ABS

Üldiselt suurus: 220*127*108mm/8.66*5*4.25 tolli

Sees lehe suurus: 130*92mm/5.12*3.62 tolli

Kaal: 390g

Sees raamatus: 13 lehed 250g topelt vask raamat

Nimekiri:

1 valige x seistes laua calenda

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Kestvus: Meie seisab laua kalender on meisterdatud top-grade ABS materjalist, tagades, et see ei deformeeru või kahju lihtsalt.Seda kasutada iga päev kinnitavad, et see kestab pikema aja jooksul.

2.Organiseeritud ja Praktiline: See seisab laua kalender kaasas sahtel ladustamise kasti ja äravõetav ja võimalik eraldi määrata, kirjutusvahendi hoidja, et aidata teil korraldada igasuguseid väikesi kirjatarbed.

3.Mugav Suurus: oma keskmise jalajälg, meie seisab laua kalender sobib ideaalselt teie lauale ei võta liiga palju ruumi.Suurus 220*127*108mm tagab hea nähtavuse lihtne planeerimine ja kavandamine.

4.Laia kasutusvõimalust: Ekraan-see seisab laua kalender laual, laua-või countertop kodus, tööl või koolis.Vastupidav baasi ja keerata disaini muuta sõiduplaani imelihtne, hoiab sind organiseeritud ja peal oma mängu.

5.Suurepärane kingitus: Jagage rõõmu, näidata kallinemine, tähistada verstaposti või lihtsalt ilostua kellegi päev - see kalender on ideaalne läbimõeldud kingitus, mis muudab nad tunnevad erilist ja armastatud.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: