Menüü

Kuu Kalender 2024 Jumalanna Kuu Faas Seina Art Lunar Kalendri Hangable Astroloogia Kaunistused Etappide Kalender Turvaline Ja Dekoratiivne

  • Kodu
  • Trükkimise
  • Kuu Kalender 2024 Jumalanna Kuu Faas Seina Art Lunar Kalendri Hangable Astroloogia Kaunistused Etappide Kalender Turvaline Ja Dekoratiivne
Kuu Kalender 2024 Jumalanna Kuu Faas Seina Art Lunar Kalendri Hangable Astroloogia Kaunistused Etappide Kalender Turvaline Ja Dekoratiivne
€7.49
€20.80
SKU#: t392865 Laos
  • Kategooria : Trükkimise
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Otsin imeline lisaks oma kodus decor?Otsida enam kui meie Lunar Kalendri 2024! Uimastamist kuu kalender disain, see kalender on ideaalne peatamise üle oma tabelid, oma magamistoas, kontoris, või õppida.Teile meeldib, kuidas see välja näeb ja see on ideaalne kõigile, ka lastele, kalurid, põllumajandustootjad, - ja meremehed.

Kirjeldus:

Toote nimetus: 2024 Lunar Kalendri

Materjal: Paber

Toote Mõõdud:

Ruut versioon: (ligik.)24*24cm/9.45*9.45 tolli

Suur versioon: (ligik.)20*40cm/7.87*15.75 cm

Pakkeleht:

2024 Lunar Calendar * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Informatiivne Lunar Kalendri: Saada selge arusaam, kuu faasid, kergust, kaunistada oma kodu koos selle astoundingly informatiivne 2024 Lunar Kalendri.Pala kuu tsükli päev, ekraan kuu faaside ja planeerida oma tegevust vastavalt sellele ilus seina art.

2.Eco-Teadlik Disain: Trükitud taim tint, see lunar kalendri jaoks 2024 on keskkonnasõbralik ja tasuta ärritavad ained.See annab elegantne ja moodne teenetemärkide oma kodu või äri, kuigi ka näitab teile kuufaaside.Kalender on valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, mis on vastupidav ja lihtne kasutada.

3.Ulatuslik Kasutamine: See lunar kalendri 2024 on mitte ainult ilus seina kunsti, mida saab lisada läige ja värvi tahes ruumi, vaid ka mugav viide, kuu faasid ja kuu ürituste aastaringselt.Väga sobiv peatatakse eespool tabelid, magamistuba, businesss, või õppida.Suurus on 20cm x 40cm, mis on ideaalne iga seina.

4.Peen Töö: Üllatus oma lähedastele koos 2024 Lunar Kalendri, hoolikalt meisterdatud suurt tähelepanu detailidele ja kõrge kvaliteediga paber, et tagada vastupidavus aastaringselt.Omaks võlu moon see ilus seinakalender, sobib mis tahes decor ja veetlev, lisaks igas toas.

5.Suurepärane Kingitus Valik: Meie 2024 Lunar Kalendri näeb iga päev, kuu faasid, sündmused, ja eclipses et aidata teil planeerida tegevusi vastavalt kuu vältel.See seinakalender 2024 on ideaalne kingitus neile, kes soovivad rakendada jõudu lunar energia, sealhulgas joogid, astroloogid, aednikud, ja kuu harrastajatele igas vanuses ja oskuste taset.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: