Menüü

2024 3D Kalender Cityscape 3D Kalender Kirjutatav Memo Pad Desktop Kalendrid Tarvikud Ühiselamu Magamistuba Uuringu Toas, Klassiruumis

  • Kodu
  • Trükkimise
  • 2024 3D Kalender Cityscape 3D Kalender Kirjutatav Memo Pad Desktop Kalendrid Tarvikud Ühiselamu Magamistuba Uuringu Toas, Klassiruumis
2024 3D Kalender Cityscape 3D Kalender Kirjutatav Memo Pad Desktop Kalendrid Tarvikud Ühiselamu Magamistuba Uuringu Toas, Klassiruumis
€19.39
€27.70
SKU#: t235397 Laos
  • Kategooria : Trükkimise
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

See ainulaadne 2024 3D kalender ei ole mitte ainult funktsionaalne, vaid teenib ka ilusad dekoratiivsed kaunistused tutvustada linnaruumi.Viimistletud oma parimat, iga kuu saab kirjutada pakuvad paindlikkust.Ideaalne kingitus pere, sõprade ja klassikaaslastega.

Tehnilised andmed:

Toote nimetus: 2024 3D kalender

Toote mõõdud: (ligik.)12*10*2.5 cm/4.72*3.94*0.98 tolli

Materjal: Paber

Lehtede arv: 77

Pakkeleht:

1tk*2024 3D calenda

Vaata rohkem toote detailid

1.Uuenduslik 3D Mudelid: Tõsta oma töölaud meie 2024 3D kalender.Indulging loovust ja kujutlusvõimet.Iga mudeli kahekordistab nagu dekoratiivne ornament, kuigi märkus pad aitab hoida sind õigele teele.

2.Aega Tükk Kalender 2024: See 3D kalender on mitte ainult dekoratiivne element oma kodu või äri, kuid ka kasulik vahend, et jälgida oma plaanid ja eesmärgid.Võimalik kirjutada ka lihtne rebida paber, millel on mis tahes pliiatsit või markerit ja muuta lehekülge, et näha järgmisel kuul.

3.Imeline Viimistletud: Meisterdatud erandlik kunstilist, see ei ole lihtsalt planeerija kuid värvikas meistriteos, mis suurendab oma töö desk.Iga leht on imeline kuju, mis kahekordistab nagu kunsti notepad, tutvustada peen viimistletud raamatu skulptuur kunst.

4.Ainulaadne 3D-Kalender: meie 2024 3D Kalendri presentatsioon hingematvalt linnaruumi oma seina.Loominguline disain mitte ainult lisab võlu oma ruumi, kuid stimuleerib ka oma loovust ja tootlikkust iga päev.

5.Artsy Padjad: Muljet oma armastatud inimestele 2024 3D-Kalender, kus on igakuine artsy-padjad.Jääda korraldatud ajal, planeerimis üritusi nagu Thanksgiving, Sünnipäevad, ja palju muud.Suurepärane ja ainulaadne kinkimine võimalus oma perekond, sõbrad ja klassikaaslased.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: