Menüü

Muna Omanik Külmik, Tõmmake Külmik Muna Sahtel, Snap-Ladustamise Sahtlid Munad, Mahutid

Muna Omanik Külmik, Tõmmake Külmik Muna Sahtel, Snap-Ladustamise Sahtlid Munad, Mahutid
€15.44
€24.12
SKU#: t213469 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Space Saver]Kasutamine külmkapp muna omanik korraldada munad, külmkapp, sügavkülmik, raisatud ruumi, all köök cabinets.By ära surnud ruumi, see aitab saada rohkem ruumi oma külmik.

[Reguleeritav & Sile]Rööpad ulatuvad 11.5 cm 16,5 cm pikk.Külmkapp sahtel on sujuv ja glide rada võimaldab sahtlis olema avatud ja suletud lihtsalt.Vahepeal, tema selge disain hoiab munad nähtav ja lihtne leida.

[Easy Installation]Mingeid tööriistu vaja, paigaldada külmkapp mahutid sekundit.See muudab palju lihtsam salvestada munad.Muna omanik külmik mahutab 18 munad.

[Vastupidav ja Ohutu]külmkapp sahtel on valmistatud toidus PP plastikust, tugev ja vastupidav; ja see on BPA vaba.Kogu konteineri suurus on 13.3 tolli x 9 tolli x 2.9 cm.

[Palun Lisa]Enne ostmist palun veenduge, et sügavust oma külmik riiul on vahel 11.5-16.5 cm ja paksus riiul peab olema alla 0.6 tolli.Värske muna hoidik sobib kõige standard suurus külmikud.

suurus: 34 x 23 x 7,5 cm

Materjal: plastik

värv: läbipaistev

Pakendi Sisu:

1 x Ladustamise rack

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: