Menüü

Pööratav Lõikur Blokeerida Pööratav Seista Block Lusikad Kaasaskantav Ja Veekindel Pöörleva Nõude Omanik Kodus Lõikur Omanik

Pööratav Lõikur Blokeerida Pööratav Seista Block Lusikad Kaasaskantav Ja Veekindel Pöörleva Nõude Omanik Kodus Lõikur Omanik
€20.72
€41.45
SKU#: t254840 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Kasulikud ja praktilised punkt oma köök on pööratav lõikur blokeerida.See on mugav viis hoida ja saada erinevaid lõikurid, sealhulgas lõikajad, - koorijaid, ja käärid.Tõhusus ja ohutus on tõusnud tänu süsinikterasest vastupidavusele.Saate kiiresti leida õige lõikur tänu plokk pööratav disain, mis võimaldab 360-kraadise pöörde blokeerida.

Kirjeldus:

Nimi: Köök Lõikur Omanik

Kaal: 712g

Suurus: umbes 20*20*23.8 cm/7.9*7.9*9.4 aastal

Materjal: paksenenud süsinikterasest materjal + PP

Laadi nõuanded:

1. Tõttu värvi temperatuur ekraan, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, jne., seal võib väike värvi erinevus pildid mõned tooted, ja värv on teema, et tegelik toode!

2. Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage väike suuruse vahe.

Pakkeleht:

1* Köök Lõikur Holde

Vaata rohkem toote detailid

1.Lihtne Kasutada: See köök lõikur omanik on 360 pöörlev alus, mis muudab lihtne juurdepääs mis tahes nuga.Äravoolu disain aitab ka lõikurid jääb kuiv ja puhas, vältides rooste.

2.Mugav Pood: See hoidik mahutab lõikurid erineva kuju ja suurusega, kasutades maksimaalselt ära oma köögi ruumi.Siis on rohkem ruumi muude riistade ja seadmete, nagu selle omanik hoiab oma eemaldaja kenasti korraldatud.

3.Ei ole Lihtne Murda: See köök lõikur omanik on valmistatud vastupidavast PP (polüpropüleen) materjalist ja süsinikterasest, mis hoiab ära vee ja rooste alates kahjustada teie eemaldaja.See aitab säilitada teie eemaldaja heas seisukorras ja teravust.Samuti on korduvkasutatav ja kergesti puhastatav.

4.Anti-slip Matt: Koos anti-slip matt on all, see köök lõikur omanik takistab kriimustuste countertop ja suurendab stabiilsust, mistõttu on ohutu ja usaldusväärne kasutamine.

5.Multifunktsionaalne Omanik: See toode ei ole mitte ainult lõikur omanik, vaid ka mitmekülgne ja praktiline ladustamise lahendus teie köök.Te saate salvestada eemaldaja, kahvlid, käärid, lusikad ja muud köögi tarvikud kohas, säästes ruumi ja hoida oma countertop korras.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Metallist

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: