Menüü

Seinale Paigaldatud Ujuv Riiulid Vana Kiriku Akna Crystal Seina Riiul Seina Riputamise Gooti Boho Must Eeterlik Õli Riiul Vastupidav

Seinale Paigaldatud Ujuv Riiulid Vana Kiriku Akna Crystal Seina Riiul Seina Riputamise Gooti Boho Must Eeterlik Õli Riiul Vastupidav
€16.29
€21.15
SKU#: t321499 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

LOOMINGULINE DEKORATIIVSED UJUVAD RIIULID: väike riiul on kavandatud ainulaadne vana kirik stiilis, nii et saate süstida mõned kaasaegne riik stiili oma kodu.Meie riiul kuvab sobivad erinevate sisekujunduses mõisted, sealhulgas traditsioonilised, kaasaegne, boho, vaimne, gooti ja zen jne.eriti boho.

RIIULID UJUVAD DISAIN: See küünlad vannituba riiulid seinale paigaldatud pakkuda tõeline ujuvad paigutus, mis tähendab, et kui sa neid üles riputada seinale, ei ole teil võimalik näha kruvid või riidepuud; Kavandatud hämmastav ladustamise ja kuva ruumi, ilus ja praktiline.See puhas kujundus annab rohkem professionaalne esteetiline.

VALMISTATUD VASTUPIDAV KVALITEETSEID MATERJALE: Seina Ujuvad Crystal Riiul on väga tugev ja vastupidav, ja valmistatud kõrge kvaliteediga puidu materjali, mis toob teile täiuslik kasutaja kogemus.

LAI KASUTUSALA: Need silmatorkav riiulid on ideaalne tutvustada taimi, pilte, raamatuid, antiikesemed, ladustamine ja väljapanek kristallid, eeterlikud õlid, küünlad, muud väikesed kaunistused ja kõik oma essentials.Sobib elutuba, meditatsiooni tuba, ja lapse tuba, luua täiuslik ruumi atmosfääri.

PARIM kingiidee JÕULUDEKS THANKSGIVING: Riiulid wall decor on teha oma kodu täis soe õhkkond, täiuslik Jõulud, uusaasta või puhkus kingitus sõbrad, pere või töökaaslased, mugav neid kaunistada iga ruumi kodus.

värv: Must

Materjal: puit

Pakendi Sisu:

1 x Seina Riiul

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Tühi-tähi

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: