Menüü

1tk Turntable Ladustamise Rack Sobib Söögituba Tabelid Ja Külmikud Külmikud Kapid

1tk Turntable Ladustamise Rack Sobib Söögituba Tabelid Ja Külmikud Külmikud Kapid
€16.83
€23.39
SKU#: t335226 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Square laisk turntable hoiukarpi] See kandiline laisk turntable sobib rohkem külmikud kui ümmarguse turntable, tõhusamale kasutamisele ruumi ja vältida kasutamata või unustatud "surnud nurgad". 35x26x3.2cm.Suurus on just õige ja funktsioon on lõppenud.

[Sile 360 pöörde] Lihtsalt tõmmake ja keerake laisk ladustamise kasti sahtli ja kõik unustatud tagaküljel on ees oma silmi, ilma liikuvate hunnik purgid ja pudelid, toiduainete raiskamise vähendamine ja säästa oma raha.

[Lihtne puhastada] Äraveo tassi saab fikseerida laisk viimistleja lauale kasutamise ajal, mis muudab läbipaistev turntable eemaldatav ja lihtne puhastada lapi ja pehme pesuvahendiga.Ärge kasutage nõudepesumasina puhastamiseks.

[Lihtne kokkupanek] See külmik turntable viimistleja on väga lihtne paigaldada, ja on võimalik kiiresti ja kergesti kindlaks pinnal vaakumfiltreeritakse tassi ja lisatud juhendid, ilma tööriistadeta.See plastik laisk storage box on vastupidav.

[Laialdaselt] See ei ole ainult laisk vürtsi hammas, kuid võib ka kasutada ladustamise hammas kosmeetika, joogid/suupisted, mis on väga sobilik vannituba, magamistoad, kontori-või mis tahes kohas, et on vaja täiendavat viimistlust.Näpunäide: Mõeldud siledatele pindadele nagu puit, klaas, plaadid, marmor.Imitoru tassi ei pruugi sobida teiste pindade puhastamiseks.

suurus: väike 35 x 26 x 3.2 cm

Materjal: plastik

värv: läbipaistev

Pakendi Sisu:

1 x Rotatsiooni ketas

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Kasutamine Tühi-tähi

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: