Menüü

Kalendrid Tasku Chart Klassiruumi Igakuine Kalendrid Ja Ilm Tasku Diagrammi 142 Kaarte, Kool Ja Lasteaed

Kalendrid Tasku Chart Klassiruumi Igakuine Kalendrid Ja Ilm Tasku Diagrammi 142 Kaarte, Kool Ja Lasteaed
€25.64
€51.27
SKU#: t110133 Laos
  • Kategooria : Haridus-Seadmed Ja Tarvikud
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Omadused:

1. Klassiruumi Igakuine Kalendrid Tasku Skeem hõlmab 142 kaardid.Nad on 10 aasta kaardid, 12 kuu kaardid, 7 nädal kaardid, 31 kuupäev kaardid, 4 hooaeg kaardid, 9 ilm kaardid, 9 tühjad kaardid, ja 60 sünnipäeva ning puhkuse korral kaardid.

2. Lihtne lapsed õppida aastaajad ja ilm homeschooling.ekstra lõbus ja ideid, kasutades igakuiste kalendrid nagu päevad, nädalad, kuud, aastad ja aastaajad.

3. Valmistatud polüester 420D, vastupidav ja tolmukindel.Kõik kaardid on trükitud kahjutu tint ja lamineeritud PET-kile, ohutu lastele ja õpetajatele.

4. Suurepärased vahendid suhtlemist.Perekond, vanemad ja õpetajad saavad täielikult suhelda lapsed, sisestades kaardid tulemas sündmuste või puhkuse eeldatava kuupäevad.

Kirjeldus:

Toote Nimetus: Kalendrid & Ilm Tasku Skeem

Materjal: Polüester

värv: sinine

Suurus: 112.5*70.5 cm/44.29*27.75 tolli

Sobiv Vanuses: 3+

Pakkeleht:

1* Kuu Kalendri Ilm Tasku Chart Komplekt

Vaata rohkem toote detailid

1.Kalendrid Tasku Graafik: Lihtne lapsed õppida aastaajad, ilm, ja homeschooling.Ekstra lõbus ja ideid, kasutades igakuiste kalendrid nagu päevad, nädalad, kuud, aastad, aastaajad ja ilm.

2.Vastupidav Lõng: Laste turvalisus peaks esikohal olema.Kõik kaardid need kaardid on trükitud tavajäätmed tindid ja lamineeritud PET-kile.Valmistatud polüester 420D, vastupidav ja tolmukindel.

3.Suhtlemis-Ja interaktiivse: Need kalendrid julgustada lapsi suhelda pere, õpetajad, klassikaaslased ja sõbrad.Lisada saab kaarte tulemas sündmuste või puhkuse eeldatava kuupäevad.

4.Hämmastav Võimsus: Featuring 42 suure mahutavusega selge, taskud, iga 2" pikk, mahutab mälukaardid kuni 3,5" pikk.Kaasas 142 erinevate aktiivsuse kaardid, mis sisaldab kõike oluline iga päev vaja nagu võti, pühad ja üritused.

5.Kohaldatavus & Eesmärk: See ilm skeem on ideaalne kodu ja kooli hariduse vajadustele.See on kasulik julgustada õpilasi võtma vastutuse ja järgige konventsioonidega.See on parem, kui lapsed üle 3 aasta vana.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: