Menüü

Pahkluu Traksidega Suu Valu Pahkluu Traksidega koos Compression Murdmine Kasutada Jõusaali Trenni Golf B88

  • Kodu
  • Ujumine Mütsid
  • Pahkluu Traksidega Suu Valu Pahkluu Traksidega koos Compression Murdmine Kasutada Jõusaali Trenni Golf B88
Pahkluu Traksidega Suu Valu Pahkluu Traksidega koos Compression Murdmine Kasutada Jõusaali Trenni Golf B88
€4.77
€7.35
SKU#: t375754 Laos
  • Kategooria : Ujumine Mütsid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Pahkluu Traksidega Suu Valu Pahkluu Traksidega koos Compression Murdmine Kasutada Jõusaali Trenni Golf B88

Kirjeldus:

Omadused:

Mitmekülgne Pahkluu Tugi: Meie hüppeliigese toetus on mõeldud, et anda usaldusväärset tuge ja valu nii meestele kui ka naistele.Kas olete tegelevad suu valu või tagasi saadud hüppeliigese vigastus, meie traksidega pakub vajalikku toetust, et leevendada ebamugavustunnet ja soodustada paranemist.

Täiustatud Mugavust ja Hingavus: Meie pahkluu sokid arch support on meisterdatud elastsest ja hingavast materjalist, tagades mugavad ja parajad kogu päeva.Sokid pakkuda suunatud arch support, leevendab survet ja vältida suu väsimus tegevuste ajal nagu jooksmine, kõndimine, või sport.

Compression Sleeve Tehnoloogia: Meie hüppeliigese toetus funktsioone compression sleeve tehnoloogia, mis aitab parandada vereringet ja vähendada turse.Diisel wrap tagab turvalise sobi, pakkudes stabiilsust ja toetust tegevustele nagu jalgpall, korvpall ja võrkpall.

Päeval ja Öösel Kasutamine: Meie pahkluu traksidega sobib nii päeval kui ka öösel kasutada.Kas sa kannad seda ajal oma igapäevast tegevust või magades, traksidega pakub vajalikku tuge ja kaitset oma pahkluu, edendada taaskasutamist ja vältida edasist kahju.

Ideaalne Erinevate Tegevuste: Meie hüppeliigese toetus on mitmekülgne ja sobib erinevaid tegevusi, nagu kasutamise, jõusaali treeningud, ja golf.See pakub vajalikku stabiilsust ja toetust, et parandada jõudlust ja vältida vigastusi, mis võimaldab teil jääda aktiivne ja järgida oma lemmik spordi-ja fitness rutiin.

Kirjeldus:

Materjal: Nailon, Chinlon

Värv: Must ja Punane, Must ja Hall, Valge ja Hall

Märkused:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

Pakett Sisaldab:

2*Pahkluu Toetab

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: