Menüü

Sarv Coat Hooks Liim Rätik Konks Utility Konksud Mantel, Sall, Kott, Rätik Riided, Müts Ja Rohkem Ruumi Kokkuhoiu Korraldaja

Sarv Coat Hooks Liim Rätik Konks Utility Konksud Mantel, Sall, Kott, Rätik Riided, Müts Ja Rohkem Ruumi Kokkuhoiu Korraldaja
€2.91
€5.83
SKU#: t105191 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Lisa mõned võlu, et oma ruumi selles sarv konks.See on särav välimus, mis püüab pilku ja vastupidav konstruktsioon, mida saab salvestada kirjed seinale kindlalt.See on lihtne paigaldada ja ei ole lihtne loobuda.Ideaalne peatatakse riided, mütsid, kotid ja palju muud.

Kirjeldus:

Toote nimi: Sarv Konks

Materjal: ABS

Suurus:

Kleepuv konks osa: 7.5*5.3 cm

Sarv osa: Kõrgus 8.5 cm

Toodete Nimekiri:

1* Sarv Konks

Märkused:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-3cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ruumisäästlik Disain: Hirve, Konksud saab tõhusalt kasutada seina ruumi, peatades üksusi, parandades ruumi kasutamise ja tehes ruumi tidier.

2.Stiilne Disain: See Sarv Konks funktsioone särav välimus ja loominguline, värv, kontrast, mis lisab puudutus stiili eluruum koos oma eriline sarv kuju.

3.Suur Kandevõime: Need Sarv Coat Hooks ei karda niiskust ja ei ole lihtne loobuda.Neil on tugev kandevõime, kuna nende tugev jäikusega.

4.Lihtne Paigaldus: Sarve Seina Konksu saab ummikus iga sileda pinna (nt metall, klaas, keraamika, või puit.Mingeid tööriistu või puurimine ei ole vaja, lihtsalt kinni seda ja kasuta seda.

5.Mitmesugust kasutamist: Te võite kasutada Hirvesarve Seina Konks salvestada mantlid, mütsid, rätikud, sallid, riideid, jne.See sobib entryways, magamistuba, köök, vannituba, jne.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: