Menüü

Desktop Tahvel Väike Klaas Kuiva Kustutada Pardal Laud Korraldaja 3 Sm-I Tahvel Pad Arvuti Klaviatuuri Seista, Kodus

Desktop Tahvel Väike Klaas Kuiva Kustutada Pardal Laud Korraldaja 3 Sm-I Tahvel Pad Arvuti Klaviatuuri Seista, Kodus
€37.75
€75.52
SKU#: t135708 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Tõsta oma töö mäng meie karastatud klaasist laud kuiva kustutada pardal.Peatada organiseeritud ja tabas oma eesmärgid ja see paberivaba tahvel.Ideaalne nii meeste ja naiste, korraldada oma laua stiilis kergust.

Kirjeldus:

Nimi: Töölaud Tahvel

Suurus: umbes 23.5*9*48 cm/9.25*3.54*18.89 tolli

Materjal: klaas

Värv: valge/roosa

Pakkeleht:

Desktop Tahvel*1

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Suurendada Tootlikkust: selle töölaua tahvel, saab kübeke alla oma ülesandeid, märkmeid ja kohtumisi, mugav ja nähtavalt.Peatada organiseeritud ja keskendunud oma eesmärke on see väga mugav-ei pardal.

2.Tasakaalustamata Jõudluse: See laud tahvel on valmistatud kvaliteetsest karastatud klaasist, mis on lihtne puhtana ja takistab smudging ehk läbipaiste.Võite kirjutada ladusalt lisada sm-i ja kustuta see vaevata kuiva lapiga.

3.Eco-Sõbralik Tahvel: Tee vahet ja valida eco-sõbralik lahendus, kus see paberivaba laua tahvel.Kraavi paber-ja seda kasutada, et täita oma igapäevaseid ülesandeid, visandid ja märkmed ilma keskkonda kahjustamata.See on teadlik, kuidas vähendada oma ökoloogilist jalajälge ning aidata kaasa jätkusuutliku tuleviku.

4.Tõhus Ladustamise Lahendus: Luua organiseeritud ja tõhus töö desk tahvel on seadme pesa.Hoida laua olulised hoiulaeka ja kasuta pesa püsti telefoni või tablett.Ideaalne laud tarvikute ja kirjatarvete piiratud ruumi.

5.Praktiline ja Kasulik Kingitus: Suurendada teie loovust ja produktiivsust meie Laua Tahvel.Täiesti mõeldud õpilastele, õpetajatele, kolleegidele ja vidin entusiastid, see multi-funktsionaalne märkus pardal on ideaalne kirjutus -, joonistus-ja kustutamine klassiruumis, kodus või tööl.

  • Kasutamine Tööriistad
  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Funktsioon Varuta

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: