Menüü

Rippuvad Wc-Paberi Juhul Kaasaskantav Salvrätiku Paber Kudede Ladustamise Kott Korduvkasutatavad Kudede Box Kodu Väljas Reisi Matka Piknik

Rippuvad Wc-Paberi Juhul Kaasaskantav Salvrätiku Paber Kudede Ladustamise Kott Korduvkasutatavad Kudede Box Kodu Väljas Reisi Matka Piknik
€1.03
€2.59
SKU#: t112970 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Meie wc-paberi rulli kate on meisterdatud ilus tikand, mis lisab soojust ja lõbus oma vannituba.See on lihtne kaasas kanda ja salvestada, ja saab kasutada kiiresti.Valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, see ei sulata või pill aja jooksul.Uuendada oma vannituba decor meie wc-paberi rulli kate.

Kirjeldus:

Toote nimetus: paber rätikuga katta

Toote kaal: 50g

Toote mõõdud: 20*14*1.5 cm/7.87*5.51*0.59 tolli

Toote materjal: puuvill

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värv võib pisut erineda pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm erinevused suurus.

Pakk Nimekiri:

Wc-paberi rulli kate*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Valitud Materjal: Meisterdatud top-klassi materjali, meie wc-paberi rulli kate on loodud, et kaitsta oma paber rätikud niiskuse ja tolmu eest.Tema pehme, mugav riie jääb põlised ilma pleegib või pilling.Puhastamine on imelihtne tänu vastupidav ehitada.

2.Lihtne Ladustamine ja Kaasaskantavus: Eemaldada ja murra see wc-paberi rulli kate igal ajal ja säästa ruumi.Konksudega on lihtne peatamise ja lihtne, ladustamine, see on suurepärane on-the-go kasutada või töölauale paigutamise.

3.Armas Tikand: Iga leht on tikitud armas väike silmad ja ripsmed selleks, et lisada uus tase luksus sinu vannituppa rutiinist.Ilus tikand käsitöö toob võluv ja veidrad puudutada oma pesuruum samas rahustav meeli.

4.Lihtne Paberi Kaevandamise: See wc-paberi rulli kate on ainulaadne suu disain, mis võimaldab teil kergesti tõmba paber välja see.Ei ole vaja avada kaas-või lukuga, lihtsalt haarata ja minna.See sobib kõikidele suurustele keeratud paberist ja muudab teie vannitoa mugavam ja korras.

5.Lisada Lõbus: See wc-paberi rulli kate ei ole ainult praktiline aksessuaar, vaid ka armas kaunistamiseks, mis võib tuua teile soojust ja lõbus.See võib muuta teie vannitoa kaunimaks ja puhas, ja luua hubane atmosfäär.

  • Päritolu Mandri-Hiina
  • Materjal Polüester

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: