Menüü

Väravavaht Kinnas Spray 30ml Jalgpalli Kinnas Spray Extra Grip Väravavaht Liimi Grip Spray Jalgpalli Väravavaht Kindad Jalgpalli Sportlased

  • Kodu
  • Meeskond Sport
  • Väravavaht Kinnas Spray 30ml Jalgpalli Kinnas Spray Extra Grip Väravavaht Liimi Grip Spray Jalgpalli Väravavaht Kindad Jalgpalli Sportlased
Väravavaht Kinnas Spray 30ml Jalgpalli Kinnas Spray Extra Grip Väravavaht Liimi Grip Spray Jalgpalli Väravavaht Kindad Jalgpalli Sportlased
€4.88
€10.83
SKU#: t58052 Laos
  • Kategooria : Meeskond Sport
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Suurendada oma jõudlust väli Grip Spray Jalgpalli Kindad.Võrdselt efektiivne nii märg või kuiv keskkondades, see kerge valem, annab parima tahke grip.Lihtne kasutada, see on must-olla iga sportlane, kes soovivad tõsta oma mängu.

Kirjeldus:

Kogus: 30ml

Omadused: Sügav puhastus, suurendatud jäikusega

Pakkeleht:

1 Pudel* Kleepuv Spray Jalgpalli Kindad

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ohutuse ja Lihtne: Kaitsta oma noorte väravavaht kindad meie loomulik väravavaht kinnas spray.Puhas ja kerge valem ei kahjusta kangast või põhjustada värvimuutusi.Lihtne spray taotluse, hoida oma kindad lõhnatu ja hästi hooldatud järgmise big salvestada.

2.Tulemuslikkuse parandamiseks: Väravavaht Kinnas Spray aitab teil suurendada oma haaret ja kontrolli kohta jalgpalliväljak, kas see on märg või kuiv.Teil on võimalik taotleda selle ajal või enne mängu jaoks kiire ja tõhus suurendada.

3.Suurepärane Kinnas Grip: meie unikaalne valem, saate nautida parimaid tahke grip teie väravavaht kindad.Meie spray aitab pikendada elu oma kaitsekindaid ja annab sulle serva oma vastased.

4.Täiustatud Jõudlus: Ära lase libedad kindad mõjutada oma mängu.Lihtsalt spray ja pühi, mille Väravavaht Kinnas Spray, et parandada oma haardest ja kontrolli palli.Saada kõrgendatud usaldust valdkonnas on see lihtne-kuni-kasutada valemit.

5.Sobiv Kingitus Andes: Väravavaht Kinnas Spray on fantastiline kingitus tahes väravavaht, kes tahab oma kindad saada rohkem käepide suuremat jõudlust ajal mänge, kas teil on klassivend, pereliige või sõber.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: