Menüü

Halloween Laup Rhinestone Kleebised Rave Kristallid Nägu Kalliskivid Nägu Tätoveeringud DIY Keha Rhinestone Kleebis

  • Kodu
  • Ehted & Aksessuaarid
  • Halloween Laup Rhinestone Kleebised Rave Kristallid Nägu Kalliskivid Nägu Tätoveeringud DIY Keha Rhinestone Kleebis
Halloween Laup Rhinestone Kleebised Rave Kristallid Nägu Kalliskivid Nägu Tätoveeringud DIY Keha Rhinestone Kleebis
€3.12
€4.79
SKU#: t386696 Laos
  • Kategooria : Ehted & Aksessuaarid
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Rhinestone Nägu Crysta Jewe Nägu Jewe Festival Halloween Nägu Tätoveering Sünnipäeva Tarvikud Crystal Bachelorette Pool

Kirjeldus:

Omadused:

Rhinestone Suger Jewe: Erinevaid stiile unikaalne day of the dead nägu kalliskivid tätoveering kleebis.Lõpule viia oma festival riided maha nende suurepäraste kalliskivid!Kasutage neid crystal holograafiline nägu jewe koos glitter aktsent oma ilus meik.

DIY Oma Halloween Nägu Kalliskivid: nägu jewe on kõik ühendatud selge želatiin nagu kleepuv padi, mida saab eemaldada ühes tükis ja kinni oma näole.Saate kasutada käärid või tera lõigata tahes jewe sa ei pea või muuta skeemi nagu vaja või tahtnud oma stiili keha jewe.

Kvaliteet: esemed on valmistatud eco-sõbralik terve vaik rhinestone ja akrüül-teemant, mis on ohutud ja ei ole mürgised, Ei kahjusta nahka.Nägu gem kleepsud on ohutu kasutada Näo, Keha ja Nai. 3D sillerdav holograafiline rhinestone nägu gem kleebis on hea paindlikkuse ja ei ole lihtne olla kriimustatud.

Eemaldatav&Korduvkasutatavad: Kui rhinestone Merineitsi nägu kleebised saab isekleepuv,et taotlus on mugav ja kiire.Nad on higi tõend, veekindel,See võib olla viimane 6-8 tundi tavaliselt,kui te rakendate mõned ripsmete liim ja nägu kleebised,see püsib kogu päeva.Palun puhastage need pärast oma esimese aeg kasutada ja kasutada ripsmete liim või asutus, liim tagaküljel Kui soovite suhtes uuesti.

Lihtne Kasutada: Esimese saate puhta tahtsin kleebi koht, siis eemaldamine deca ja otse kleebi oma nägu või keha, lõpuks vajutage nägu kive, et see sobiks teie nägu või keha õrnalt, sa ao saavad kasutada ripsmete liim suurendada jäikusega vältida kukkuda.

Kirjeldus:

Värv: Must, Sinine, Valge

Materjal: Akrüül

Kasutamine: Näo kaunistamiseks

Märkused: Palun võimaldada Valgustus fotograafia võib põhjustada erinevat värvi kui reaalne.

Pakett Sisaldab:

1*Rhinestone Kleebiste komplekt

  • Metallide Tüüp PUUDUB

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: