Menüü

32 Võimsus Muna Omanik Külmik,Muna Konteiner Külmik,2 Sahtliga Munade Ladustamise Mahuti Korraldaja Bin

32 Võimsus Muna Omanik Külmik,Muna Konteiner Külmik,2 Sahtliga Munade Ladustamise Mahuti Korraldaja Bin
€24.65
€44.02
SKU#: t322652 Laos
  • Kategooria : Kodu Ladustamise Ja Organisatsiooni
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Muna Konteiner Aeg Mälu:ajaskaalaga, mis on lisatud pool muna kasti salvestada aega, paned munad, mis tuletab meelde, et hoida mune värske ja vältida aegumine

32 Grid Muna Omanik:Double layer sahtel disain, saab salvestada 16 munad ühe kihi,tasuta salvestusruumi ja rohkem ruumi kokkuhoiu Muna plaat, millega, groove design, iga muna on paigutatud eraldi, vältida värisemine, tõhusalt ennetada muna põrgata ja purustamine.

Külmkapp Abimees Sahtlis:Hoiab munad eemal tolmu ja hoiab puhtana ja võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõigile oma munad.Tolmukindel ja niiskuskindel, lihtne teha.

CLEAR & NÄHTAVAD:Selge muna plaadi disain,lihtne leitavus-kunagi otsa munad uuesti.Meie tolmu-tõend kaanega sobib külmik, sügavkülmik, sahver, külmik, köögi kapid, laud, restoran, suutlikkuse,telkimis-ja piknikuplats.

Ohutuse ja keskkonnakaitse:Valmistatud toidus materjali, võib virnastatavates ladustamine, puhas ja ilus, ruumi säästa, hoida külmkapis organiseeritud ja puhas, mugav ja praktiline

Värv:Valge

Materjal:plastik

Suurus: 22 x 22 x 15 cm

Pakendi Sisu:

1 x Munade ladustamise

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: