Menüü

Võrkpall Varrukad Küünarnukini Varrukad Võrkpall Pehme Naiste Käe Compression Sleeve Kaitsta Teie Põlved Ja Relvade Võrkpall

  • Kodu
  • Meeskond Sport
  • Võrkpall Varrukad Küünarnukini Varrukad Võrkpall Pehme Naiste Käe Compression Sleeve Kaitsta Teie Põlved Ja Relvade Võrkpall
Võrkpall Varrukad Küünarnukini Varrukad Võrkpall Pehme Naiste Käe Compression Sleeve Kaitsta Teie Põlved Ja Relvade Võrkpall
€5.56
SKU#: t311086 Laos
  • Kategooria : Meeskond Sport
Suurus
  • s
  • m
  • l
  • xl

Meie Võrkpalli Küünarnuki Padjad eesmärk on leevendada mõju, jõudu ja parandavad treeningu ohutuse.Mugav tugi, oma käsi ei tunne venitatud, võimaldades teil vabalt liikuda ja mängida oma parima.

Kirjeldus:

Nimi: Võrkpall Käe Valvurid Varrukas

Suurus: S/M. L/XL

Materjal: polüester + SBR composite

Värv: Must

On olemas: korvpall, võrkpall, tennis, jne.

yardage

S/M pikkus 27CM/10.63 osas, ülemine suu laius 10.5 CM/4.13 aastal

Väiksema suu laius on 7,8 CM/3.07 aastal

sobib küünarvarre ümbermõõt on 20-26CM/7.87-10.24 aastal

L/XL-Pikkus 27CM/10.63 osas, Ülemine suu laius 12CM/4.72 aastal, Alumine suu laius 9CM/3.54 aastal

Sobib küünarvarre ümbermõõt 26~32CM/10.24-12.60 aastal

Pakkeleht:

1 paar* Võrkpall Käe Valvurid Varrukas

Vaata rohkem toote detailid

1.Mõju Hajumise: Kaitsta oma käsi alates jõudu iga tabamuse meie Võrkpalli Käe Valvurid Varrukas.Featuring sisseehitatud SB distants, see hajutab mõju jõu ja leevendab survet.Selle kokkupõrke-disain takistab ka vigastuse ajal mängida võrkpalli või korvpalli.

2.Mugav kasutada: Tõsta oma mängida meie võrkpalli käe valvurid varrukas, mis pakub lihtsalt täiustatud kasutamise ohutuse ajal mängida.Mille eesmärk on suurendada randme kaitset ning tugevdada toetust, see vastupidav elastne rihm võimaldab teil mängida koos mugavust.

3.Serveeri Pikka Aega: Tänu oma vaba liikumine ning tasakaalustamata elastsust, see ümbris võimaldab kerge käe sirutused ohustamata riie kuju.Taaskasutatav materjal mahub erinevaid keha kuju, et tagada maksimaalne mugavus, isegi pärast mitut kasutab.

4.Vältida Libisemist: Meie Võrkpalli Käe Valvurid Varruka pakub täiustatud stabiilsuse libise disain, mis tagab turvalise sobivad käigus sport.Tugev haare, see arm valvur lubab oma käsi vabalt liikuda ja nautida lõbus spordi viibides kaitstud vigastuste eest.

5.Pehme Tunne: Euroopa Võrkpalli Käe Valvurid Varruka näeb ideaalne mugavuse ja tema hingav võrgusilma kangast, mis taht ära higistamise.Featuring paks kokkupõrke-kiht, see tagab kaitse levinumad vigastused.Viibimise mugav ja kuiv tema kiire-kuivatamine tehnoloogia.

  • Päritolu Mandri-Hiina

Lisa läbivaatamine

Teie hinnang: